comScore

Galatasaray Galatasaray

Turun şifresini Melo açıkladı!

26 Şubat 2014, Çarşamba 15:32

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Felipe Melo, Chelsea mücadelesi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur'unda Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da, sarı kırmızılı takımın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan mücadelenin zor olacağını belirten başarılı oyuncu, "Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birine ve ciddi anlamda yetenekli oyunculara sahip olan Premier League'in zirvesinde olan bir rakip ile oynayacağız. Taktiksel anlamda iyi, mental anlamda ise yüksek konsantrasyona sahip olmamız gerekecek" dedi.

Chelsea karşısında oyunun her iki yönünde de etkili olmalarının gerektiğini ifade eden Melo, "Hem hücumda hem de savunmada zeki hamleler yapmalıyız, her şeyden önce evimizde oynuyoruz. Bu çok önemli. Londra'daki rövanş maçı için avantajlı bir skor almamız lazım" şeklinde konuştu.

"KİMSE BİZDEN BUNU BEKLEMİYORDU"

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek son 16 turuna kalmaları hakkında da konuşan Felipe Melo, "Real Madrid ve Juventus gibi takımların yer aldığı zorlu bir gruptan çıktık. Kimse bizim buralara geleceğimiz beklemiyordu." ifadelerini kullandı.

Takım olarak bu turnuvada zafere inandıklarının da altını çizen Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Juventus karşısındaki direncimizi ve oyunumuzu sahaya yansıtırsak, Chelsea karşısındaki korkularımız avantaja dönüşür ve sahadan olumlu bir sonuç ile ayrılırız. Takım olarak buna inanıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!