comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal, Drogba'ya güveniyor

25 Şubat 2014, Salı 17:32

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Chelsea ile oynanacak mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Chelsea ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. Tur mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

"OYUNCULARIMIZIN KAPASİTESİ YÜKSEK"
"Ben her zaman olduğu gibi takımımın başarısına inanıyorum. Tahmin ediyorum Chelsea karşısında diğer yabancı takımlara karşı olduğu gibi Ali Sami Yen'in direktifleri ve koyduğu hedefleri doğrultusunda başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Ama bu futbol kazanmak da var kaybetmek de. Ancak Galatasaray düşüncesinde sadece kazanmak vardır. Oyuncularımızın da motivasyonunun çok yüksek olduğunun farkındayım. İnşallah taraftarlarımıza ve Türk sporseverleri güzel mutluluklar yaşatacağız."

"ÇITAYI EN YUKARIYA KOYDUK"

"Biz özellikle Avrupa'daki başarılar için çalışıyoruz. Ve burada da çıtayı en yukarıya koyduk ama oraya ulaşmak için de engelleri bir bir geçmek gerekiyor. Chelsea bu hedeflerin biri. Onu geçtikten sonra daha yüksek bir hedef karşımıza çıkacak. Bunun bilincindeyiz ve hepimiz de bu yönde çalışıyoruz. Takımımıza elimizde geldiğince takviyeler yaptık ama bu maçlar bir yandan da bize eksikliklerimizi gösteriyor. Eksiklerimizi gördükçe daha da mükemmeli aramaya başlıyoruz.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki muhteşem atmosfer sadece bizi değil, gelen bütün yabancı kulüpleri ve dış basını etkiliyor ve etkilemeye de devam edecek."

"DROGBA'DAN ÇOK ŞEYLER ÜMİT EDİYORUM"

"Drogba için nostaljik bir karşılaşma. Chelsea kendisinin yıllarını verdiği bir kulüp. Bu kez onlara karşı oynamak çok zor bir deneyim. Ama Drogba profesyonelliği ve bu kadar senenin verdiği güçle bunu da başaracaktır. Ben çok şeyler ümit ediyorum kendisinden. Galatasaray'a son bir buçuk senede verdiği destek ve getirdiği hava gerçekten çok güzel bir havaydı. Önümüzde yarım sezon var ve bu zamanı da hem o hem biz en iyi şekilde değerlendireceğiz."

"SCHALKE MAÇI ÇOK ÖNEMLİYDİ"


"Birçok unutulmaz an yaşadık ama bence geçen sezonki Schalke 04 maçı bunlardan biriydi. Gerçekten muhteşem bir maç oldu ve sonu da çok güzel oldu. İnşallah o başarıları bu sene de tekrarlarız ve hep beraber mutlu anlar yaşarız. Diğer yabancı takımlar karşısında olduğu gibi Chelsea karşısında da başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Galatasaray'ın kapasitesi var. Oyuncularımızın kapasitesi de yüksek. İnşallah çarşamba akşamı taraftarlarımıza, tüm Türk sporseverlere bir mutluluk haberi verebileceğiz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!