comScore

Galatasaray Galatasaray

Henry, Drogba'ya kafayı taktı!

25 Şubat 2014, Salı 10:07

Fransızların ünlü forveti Thierry Henry, Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Didier Drogba'yı New York'a çağırıyor.

Galatasaray'ın yıldızı ve Chelsea'nin efsanesi Didier Drogba'nın, sezon sonunda serbest kaldıktan sonra ne karar vereceği hala merak ediliyor.

 

Drogba, halihazırda iki ABD MLS Ligi takımı New York Red Bulls ve Seattle Sounders takımları arasında bir transfer savaşının konusu olmuş durumda. Fildişili oyuncunun ayrıca, Stamford Bridge'e antrenör olarak dönebileceği ve Mourinho ile birlikte çalışacağı da bir opsiyon olarak gösteriliyor.

"NEW YORK'A GEL"

Ancak, Drogba'ya en cazip gelen teklifin ABD'den olduğu ve Thierry Henry ile birlikte New York'ta forvet hattında yer almanın tutkusuna dayanamayabileceği belirtildi. Henry'nin Drogba'yı arayarak; "New York'a gel, birlikte oynayalım" dediği Ada basınınca manşetlere taşındı. Henry'nin ayrıca Arsenal'den eski takım arkadaşı Ashley Col ile de ilgilendiği ve onu New York'a çekmek istediği belirtildi.

ABRAMOVICH İSTERSE PARA ÖNEMLİ DEĞİL

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich ile hala yakın ilişkileri olan Drogba'nın, Rus iş adamından gelecek bir teklif sonrası da alacağı maaşı önemsemeyebileceği belirtildi. New York'tan gelen teklif ise GAlatasaray'da aldığı haftalık 120 bin euronun aynısı olduğu ifade edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!