comScore

Galatasaray Galatasaray

Taraftarlardan Ibra isteği!

24 Şubat 2014, Pazartesi 17:32

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki GS Store'u, yenilenen konseptiyle Galatasaray Başkanı Ünal Aysal açtı.

Galatasaray Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı GSStore mağazasının Florya şubesi, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın katılımıyla açıldı.

Tesislerde bulunan GSStore açılışına, Ünal Aysal'ın yanı sıra Nike Türkiye Pazarlama Direktörü Murat Gün, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal, Mehmet Emin İpekdokuyan, futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Ceyhun Gülselam katıldı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Aysal, GSStore zincirine yeni bir halka eklendiğini belirterek, "Modern mağazacılık konseptini içeren ve Nike'ın ürünlerini layıkıyla sergileyebilecek bir ortam hazırlanmış durumda. Galatasaray'ın bu konudaki girişimleri bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

Murat Gün ise yeni açılan mağazanın önemine vurgu yaparak, "Bu mağaza, Galatasaray ile olan işbirliğimizin mihenk taşlarından birisi. Daha önce de stat mağazasında ortak girişimimiz olmuştu. Bu mağaza, daha önce Barcelona, Arsenal, Manchester United gibi diğer kulüplerle yaptığımız kulüp mağazası örneklerinin en sonuncusu. Florya, Galatasaray'ın evi olduğu için 'Ev içinde ev' konseptini hayata geçirdik. Galatasaray'a ve tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

AYSAL'DAN ZLATAN'I İSTEDİLER 

Açılışın ardından beraberindekilerle mağazayı gezen ve ürünleri tek tek inceleyen Ünal Aysal; Sabri Sarıoğlu ve Ceyhun Gülselam'la UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçı için özel üretilmiş atkılarla basın mensuplarına poz verdi. Mağazadan ilk alışverişi de yapan Aysal, küçük kızı Alin için kıyafet aldı.

Ünal Aysal'ın mağazadan ayrıldığı sırada dışarıda bekleyen bir grup taraftar başkana sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların yanına giderek fotoğraf çektiren Aysal'a taraftarlar, "İbrahimovic'i istiyoruz" diye seslendi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde daha önce hizmet veren restoranın yerine toplam 671 metrekarelik alanda "Ev içinde ev" konseptine göre düzenlenen mağaza, Nike proje ekibi tarafından dizayn edildi. Mağazada basın alanı, antrenmanların izlenebileceği kafe, kulüp tarihini anlatan zaman tüneli koridoru, sporcuların ve müşterilerin kullanımına açık futbol kütüphanesi bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!