comScore

Galatasaray Galatasaray

Lampard: 'Drogba büyük maçların adamı'

24 Şubat 2014, Pazartesi 16:32

Premier Lig takımlarından Chelsea'nin yıldızı Franck Lampard, Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. tur maçı öncesi eski takım arkadaşı Didier Drogba hakkında konuştu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin yıldızı Franck Lampard, Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba hakkında açıklamalarda bulundu.

2004-2012 yılları arasında Chelsea forması giyen Drogba'ya karşı oynamanın değişik bir deneyim olacağını söyleyen Lampard, karışık duygular hissettiğini dile getirirken Drogba'dan 'Kuzey Londra'nın kahramanı' diye bahsetti.

Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. tur karşılaşması öncesinde Chelsea TV'ye konuşan Lampard, "Eşleşme belli olduğunda Drogba'ya mesaj attım. Çünkü biz halen iletişimimizi koparmadık. O oldukça memnundu ama aynı zamanda gergindi. Çünkü Stamford Bridge'e gelmenin zor olacağını söyledi. Burayı halen evi olarak görüyor" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli İngiliz orta saha, "Ona taraftarların da onu özlediğini söyledim. Kesinlikle bu onun hoşuna gidecektir. Eminim iki maçta da oynayacak. Futbolda bu tarz çılgınlıklar sıklıkla oluyor. O en iyisi ve büyük maçların adamı" şeklinde konuştu.

Drogba'ya karşı oynamanın zor olduğunu söyleyen Lampard, "Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'ya karşı oynadım ama Drogba çok farklı bir oyuncu" dedi.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!