comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'dan AK Parti'ye cevap!

24 Şubat 2014, Pazartesi 14:34

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Didier Drogba'nın, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin AK Partili belediye başkan adayı Hasan Tahsin Usta'nın seçim çalışmalarına katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Didier Drogba'nın, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin AK Partili belediye başkan adayı Hasan Tahsin Usta'nın seçim çalışmalarına katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Belediye Başkan adayı Usta'nın seçim ekibi Hürriyet'e Drogba'nın etkinliğe kesin geleceğini söyledi. Afrikalı yıldız futbolcu ise sabah antrenmanı sonrasında arkadaşlarını böyle bir organizasyona katılmayacağını belirtti.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin AK Partili belediye başkan adayı Hasan Tahsin Usta'nın seçim bürosundan yapılan basın davetine göre, Chelsea ile yapılacak hayati maç öncesinde Drogba bugün başkan adayı Usta ile Gaziosmanpaşa Meydanı'nda halkla buluşacak ve hayranlarına top imzalayacaktı.

DROGBA BU KONUŞMAYLA ÜLKESİNDEKİ İÇ SAVAŞI BİTİRDİ
Başkan adayı Hasan Tahsin Usta'nın seçim çalışmalarını yürüten ekipten Oktay Baltacı da Hürriyet'e yaptığı açıklamada Didier Drogba'dan onay aldıklarını, yıldız futbolcunun saat 16:00 ile 18:00 arasındaki çalışmaya katılacağını teyit ettiğini bu yüzden de basın davetini gönderdiklerini belirtti.
 
Florya medya departmanı ise Hürriyet'e, bu davetten haberdar olmadıklarını ama idmandan sonra Drogba'ya sorup öğreneceklerini söyledi.
 
SABAH ANTRENMANI SONRASI "KATILMAYACAĞIM" DEDİ
Tüm bunlar olurken sabah antrenmanı sonrasında Didier Drogba yakın çevresine bu organizasyona katılmayacağını söyledi. 
 
Alınan bilgiye göre; Afrika ile iş yapan bir işadamı Ak Parti Gaziaosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta'ya "Drogba'yı ben getiririm" garantisi veriyor. Ancak Fildişi Sahilli oyuncu sarı-kırmızılı takımın bugün yapılan idmanı sonrası yaptığı açıklamada organizasyona kesinlikle katılmayacağını açıkladı.

Hürriyet

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!