comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba ile Tugay Kerimoğlu barıştı

24 Şubat 2014, Pazartesi 09:32

Antalya maçı sonrası “el sıkmama” polemiği nedeniyle araları açık olan Tugay Kerimoğlu ile Drogba barıştı. Tecrübeli hoca, derbi sonrası golcüyü “Sen büyük bir kahramansın” diye tebrik etti.

Galatasaray'ın geçen hafta Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada oyundan çıkarken, Roberto Mancini'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun elini sıkmaması çok konuşulmuş, o kare gündem oluşturmuştu.

Beşiktaş derbisi öncesi ise ikilinin aralarındaki buzları erittiği öğrenildi. Derbi zaferi sonrası tüm takımdakiler gibi herkes keyifliydi. Soyunma odasının bir köşesinde ise Tugay Kerimoğlu ile Drogba birbirlerine sarılmış, galibiyeti kutluyorlardı.

Tugay hoca, tecrübeli futbolcuyu, “You are big legend - Sen büyük bir kahramansın” diyerek tebrik etti. Drogba da bu kez hocasının elini sıktı ve “Teşekkürler” cevabını verdi.

VENEZÜELA'YA DESTEK

Drogba, Venezüela'da yaşanan olaylara kayıtsız kalmadı. Golcü, ınstagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla iç savaşın eşiğindeki ülkeye destek olurken, “Dualarım Venezüla ile birlikte” mesajı verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!