comScore

Galatasaray Galatasaray

Kocaman'ın sürpriz G.Saray yorumu!

23 Şubat 2014, Pazar 22:33

Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman, NTV'de katıldığı % 100 Futbol adlı programda çarpıcı açıklmalarda bulundu.

Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman, NTV'de katıldığı % 100 Futbol adlı programda çarpıcı açıklmalarda bulundu. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini'yi değerlendiren Kocaman, sarı-kırmızılı takımın deplasman perfromansını arttırması durumunda son ana kadar Fenerbahçe'yi zorlayacağını söyledi.

Galatasaray'ın sahadaki oyunu ile antrenör sorununu çözdüğünün sinyallerini verdiğini dile getiren Kocaman, "Hiç beklenmekdik bir anda değişiklik oldu. Mancini, CV'si çok büyük bir antrenör.Geçmişte yaptıklarıyla çok iyi bir antrenör ama burası doğu ve batı arasında bir yer. Şu an düzen oluşturmaya çalışıyor. Görünen o ki zaman zaman takımda değişiklikler yapmaya çalışıyor çünkü 3 kulvarda devam ediyor. Takımın gücünü sürekli yukarıda tutmak istiyor. Buraya yabancı tabii ki. Galatasaray, özellikle kendi sahasındaki oyunlarda, antrentör sorunlarını çözmüş ve takımı istediklerini yapıyor ama deplasmanda da oyunu biraz daha çözümlediği zaman Galatasaray en azından Fenerbahçe maçına kadar çok zorlayacak gibi gözüküyor." dedi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!