comScore

Galatasaray Galatasaray

Arena'nın zemini derbiye hazır mı?

22 Şubat 2014, Cumartesi 11:32

Spor Toto Süper Lig'in 22'inci haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi mücadelesinde Türk Telekom Arena'nın zemininin göstereceği performans da merak konusu...

Spor Toto Süper Lig'in 22'inci haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesinde gözler futbolcular kadar, açıldığı günden bu yana zemini büyük bir problem olan Türk Telekom Arena'nın çimlerinde de olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Juventus maçıyla birlikte bozulan ve toparlanması için o günden bu yanaçok özel bir çalışma yapılan Türk Telekom Arena zemini şu an oldukça iyi durumda. Tokatspor maçıyla birlikte zeminin toparlanmadan bozulabileceği endişesini taşıyan zemin görevlilerinin de raporu üzerine, kupada oynanan diğer iki maç Atatürk Olimpiyat'ta oynandı. Zeminin iyi dinlenmesi ve bu bakım sonrası derbide sorunsuz bir görüntü sunması bekleniyor.

Gün içinde İstanbul'da yağmur olacak ve bu yağmur maç saatine kadar devam edecek. Yağmurun çok hafif olması nedeniyle zemini etkilemeyeceği belirtildi. Ancak, görevliler Arena'nın zeminini öğleden sonra bir kez daha, adım adım kontrol edecek ve son bir bakım çalışması yapacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!