comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saraylı futbolcular derbiyi yorumladı

21 Şubat 2014, Cuma 18:33

Galatasaraylı futbolcular, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Beşiktaş derbisini GS TV'ye değerlendirdi.

Galatasaraylı futbolcular, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı futbolcular genel olarak taraftarların inanılmaz desteğine ve atmosfere değinirken, bu karşılaşmanın şampiyonluk yarışında büyük bir önemi olduğunun da altını çizdiler.
Açıklamaların tamamı şu şekilde;

ALEX TELLES

"Derbiler hem futbolcular için hem de camialar için çok önemlidir. Bu yüzden de Cumartesi günü çok önemli bir maç bizi bekliyor. Ben de inanılmaz motive olmuş bir şekilde çalışmalarıma devam ediyorum. En son karar hocamız tarafından verilecektir ama bana oynama şansı verirse derbide elimden gelenin en iyisini yapıp takımıma yardımcı olmak istiyorum.

Stadımız dolu olduğu zaman etkilenmeyecek kişi ve takımın olmadığını düşünüyorum. Bunu burada oynadığım ilk maçta yaşadım ve Brezilya'daki tanıdıklarımı arayarak anlattım. Derbide de bu muhteşem atmosferi tüm dünya bir daha görecektir.

Benim amacım her maçta takımıma maksimum seviyede fayda sağlamak. Oyun stilimde gol atmak ve asist yapmak da var. Burak'a attırdığım golden dolayı çok mutluyum. Umarım Beşiktaş derbisinde de bu tip şansları yakalarız ve güzel sonuç alırız."

GUILLERMO BURDISSO

"Bu tip derbileri oynamak her futbolcu ve takım için çok önemlidir. Galatasaray gibi her maçta hedefi üç puan olan bir takımla da böyle bir derbiye çıkmak beni heyecanlandırıyor.

Arjantin'de Boca - River ve Rosairo - Newell's derbilerinde oynadım. Şimdi de Türkiye'de çok önemli bir derbi yaşayacağım. Derbiler hem futbolcu hem de taraftar için atmosferi en üstte olan maçlardır. O yüzden mutlaka güzel bir maç bizi bekliyor.

Saha içinde ve saha dışında arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor. İlk geldiğim günden beri benimle yakından ilgileniyorlar. Futbol olaraksa buraya biraz daha alışmam gerekiyor ama her geçen gün daha iyiye gidiyor."

EMRE ÇOLAK

"Beşiktaş derbisi camiamız için çok önemli. Puan durumunun kritik olduğu bu haftalarda daha da önemli. İnşallah maça çok iyi hazırlanıp derbiden üstün çıkmak isityoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Artık puan kaybının telafisi çok zor. Biz Arena'da bu maçları çok rahat geçebiliyoruz. çok iyi mücadele edip, çok iyi oynuyoruz. İnşallah üç puanı alıp emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.

Arena'da taraftarımız bizi inanılmaz derecede motive ediyor. Taraftarımızın önemi bizim için bambaşka. Onlar arkamızda olduğu sürece biz daha iyi mücadele ediyoruz. İnşallah bu haftada da onların sayesinde maçtan üç puanla ayrılacağız."

IZET HAJROVIC

"Derbi maçına çıkacağız, bizim için çok önemli bir maç. Hem Beşiktaş'ın önüne geçebiliriz hem de Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını azaltabiliriz.

Bu maçı kazanmak için yüzde yüzümüzden bile fazlasını vereceğiz.

Derbide harika bir atmosfer olmasını bekliyorum. Evimizde oynadığımız tüm maçlar dolu oluyor. Taraftarlarımız çok iyi, maç için sabırsızlanıyorum. Her şeyin harika olacağını düşünüyorum. Bu maça hazırız, bireysel olarak da grafiğimden memnunum."

GÖKHAN ZAN

"Taraftarımıza çok ihtiyacımız var, içeride çok iyi bir seri yakalamış durumdayız. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Beşiktaş maçından da özel taraftarımızla, atmosferimizle üç puanla ayrılmak istiyoruz.

Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'dır. Beşiktaş maçını da kazanarak Chelsea maçından önce güzel bir moral yakalayıp hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde geçen sezon seneki başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!