comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba, UEFA'ya konuştu!

21 Şubat 2014, Cuma 10:22

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Devler Ligi'nde Chelsea ile oynayacakları mücadele öncesinde UEFA'ya konuştu.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Chelsea ile oynayacakları kritik mücadele öncesinde UEFA'ya konuştu ve İngiliz ekibi ile oynadıkları ve kupaya uzandıkları Devler Ligi finalinde yaptığı beraberliği getiren ve mücadeleyi uzatmalara taşıyan kafa vuruşunu anlattı.

2012 Devler Ligi finalinde yaptığı vuruşu anlatan Drogba, "Final boyuncahiç korner kullanmadık. Çok güçlü bir Bayern Münih ile karşılaştık. Mata iyi bir korner kullandı. Ben de Boateng'in markajından sıyrılıp, pozisyonumu aldım ve topa doğru hız ve açıyı vererek hedefe yönlendirdim." dedi.
"KAFA VURUŞLARINDA ZAMANLAMA ÖNEMLİDİR"

Kafa vuruşlarına özel olarak çalıştığını belirten Fildişili, "Kafa vuruşları benim güçlü olduğum yönlerimden biri. Bu benim gençliğimde çok çalıştığım bir şey. Bir hocam vardı ve beni kafa vuruşları için çok çalıştırdı. Zamanlama en önemli şeydir kafa vuruşlarında. Sezgi yönün de çok kuvvetli olmalı. " ifadelerini kullandı.
"ELDE ETTİKLERİNDEN MEMNUN OLMAYAN BİR OYUNCUYUM"

35 yaşına rağmen kendisini geliştirmek için çalışmaya devam ettiğini vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Ben elde ettiklerinden hiçbir zaman memnun olmayan bir oyuncuyum. Öylece oturmam, çok çalışmam lazım. Çalışmayı hiç kesmiyorum. Birçok açıdan kendimi geliştirmeyi umuyorum, kafa vuruşlarımı da daha fazla geliştirmeye çalışıyorum." diye konuştu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda 26 Şubat Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da Chelsea ile karşılaşacak.

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!