comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den Eboue'ye sarı kart

20 Şubat 2014, Perşembe 14:24

Galatasaray, Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulübü Basel'den alınan izinle takımla çalışan Endoğan Adili'nin, antrenmanda geçirdiği sakatlık sonunda çapraz bağlarını kopardığı ve sezonu kapattığı bildirildi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 22 Şubat Cumartesi günü Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Roberto Mancini futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan futbolcular, dönüşümlü olarak dayanıklılık ve tam sahada koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.
 
Çalışma, yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlanırken, futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Bu arada Mancini, çalışma sırasında sık sık savunma oyuncularına uyarılarda bulundu.
 
Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
 
Mancini'den yerde kalan Eboue'ye sarı kart
 
Çift kale maç sırasında teknik direktör Roberto Mancini, bir pozisyon sonrası yerde kalan Emmanuel Eboue'ye sembolik sarı kart gösterdi.
 
Fildişi Sahilli oyuncu, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Ufuk Ceylan'ı geçtikten sonra yerde kaldı. Mancini, yerden kalkmayarak penaltı bekleyen Eboue'ye doğru koşarak sarı kart çıkardı.
 
Isınma hareketleri sırasında Eboue'nin takıma dans figürleriyle yaptırdığı hareketler, futbolcuları güldürdü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!