comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın silahı pres..

19 Şubat 2014, Çarşamba 18:56

Süper Lig'in 22. haftasında TT Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini derbinin taktiğini hazırlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında TT Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini derbinin taktiğini hazırlıyor. İtalyan çalıştırıcı, Beşiktaş'ı rakip sahada yapacağı pres ile durdurmaya çalışacak.
 
Galatasaray'ın, Beşiktaş karşısındaki silahı 'pres' olacak..
 
MELO VE SELÇUK'A DİREKTİF
Sarı kırmızılı oyuncular günü tek antrenman ile geçerken, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmada Mancini oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı özellikle Melo ve Selçuk'un top rakipteyken önde kalmalarını Sneijder, Burak ve Drogba'yı tamamlamalarını istedi.
 
CEYHUN'A UYARI
Bu sezon TT Arena'da özellikle maçların başında yaptığı pres ile dikkat çeken sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ı kendi sahasında baskı altına alıp gol bulmayı hedefliyor. Ceyhun ile de özel olarak görüşen Mancini, genç futbolcudan stoperlere yakın olması yönünde uyarılar yaptı.
 
SAĞ BEKTE KİM OYNAYACAK?
Sakatlıkları geçen Hakan Balta ve Chedjou'nun da antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışması Mancini'yi memnun ediyor. Tecrübeli çalıştırıcı, savunmanın ortasında Semih Kaya'nın yanında önceliğini Chedjou'dan yana kullanacak. Kamerunlu oyuncunun kadroya girmesiyle yabancı kuralından dolayı Eboue'nin yine tribüne çıkması bekleniyor. Savunmanın sağında ise Antalyaspor maçında olduğu gibi Sabri Sarıoğlu forma giyecek.
 
SARI KART SINIRI
Maçta tansiyonun yüksek olacağını ifade eden Mancini, futbolcularından özellikle gereksiz kart görmemelerini istedi. Sarı kırmızılılarda Melo ve Selçuk sarı kart sınırında bulunurken iki oyuncu kart görmeleri halinde haftaya deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor mücadelesinde forma giyemeyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!