comScore

Galatasaray Galatasaray

Mourinho, Sneijder'i aradı iddiası

17 Şubat 2014, Pazartesi 09:33

G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, “Şampiyonlar Ligi'ndeki kura çekiminden sadece 2 dakika sonra Mourinho beni aradı ve şeytani yöntemleriyle takım hakkında bilgi almaya çalıştı, ama beni kandıramadı” dedi.

Sporx'in haberine göre, Chelsea'nin dünyaca ünlü teknik patronu Jose Mourinho'nun, Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray eşleşmesinde, kura çekiminden hemen sonra Wesley Sneijder'i arayıp takım hakkında bilgi almak istediği öğrenildi.

2010 senesinde Mourinho ile İnter Milan'da çalışan 29 yaşındaki Sneijder, "Kura çekiminden sadece 2 dakika sonra telefonum çaldı. Elbette arayan Mourinho'dan başkası değildi. Benden şeytani yöntemleriyle bilgi almak istedi. Kurnazca sorduğu sorularla, takımın taktiği, oyuncular hakkında bilgi edinmeye çalıştı" dedi.

Hollandalı oyuncu ayrıca, "Metodunu bildiğim için hiçbir bilgi vermedim. Beni kandıramadı. Senelerdir bu seviyede futbol oynuyorum. Neyin söylenip neyin söylenmeyeceğini biliyorum. Jose sadece sahaya çıktığımızda nasıl bir takım olduğumuzu, nasıl oynayacağımızı ve onları nasıl yendiğimizi görecek” ifadesini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!