comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan F.Bahçe maçındaki yönetime sert tepki!

17 Şubat 2014, Pazartesi 00:32

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, A Haber'de Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki hakem hatalarından endişe duyduğunu açıkladı.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, A Haber'de Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki hakem hatalarından endişe duyduğunu açıkladı. Emre Belözoğlu, Bruno Alves ve ofsayt pozisyonlarının yeteri kadar incelenmediğini ifade eden Ergün, Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında oynayacağı karşılaşmada endişe taşıdıklarını ifade etti.

İşte Ergün'ün sözleri:

"Benim bir endişem var. Geçen hafta Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamalardan sonra bugün oynana maçta hakemin baskı altına aldındığını görüyoruz. Bu baskının yarın da Galatasaray maçında devam edecek olma ihtimali endişe yarattı. Bundan rahatsızız."

"Bugün oynanan maçı hepimiz seyrettik. 3 tane sorun var .TFF yetkilileri anıtlarsa.. Emre Belözoğlu'nun küfür etme yetkisi veya dokunulmazlığı mı vardır. Bruno Alves'i kırmızı kart görmeme dokunulmazlığı mı vardır? Ofsayt durumları yeterince incelenmiyor gibi bir izlenim var. Bunların incelenmesini istiyorum."

"ZİRVEDE TEK TAKIM MI İSTENİYOR"

"Beşiktaş'ın da kırmızı kartı haksız. Bir takım Fenerbahçe'de zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor merak ediyorum. Yarın ki maçta neler olacak göreceğiz."

"Geçen hafta olan konuşmalardan sonra hakem hataları ve atamalar konusunda endişe duyuyorum. Umarım yanılırım ve yanıldığımı görmek istiyorum. Ben sadece endişelerimi dile getirdim. Bununla mükellefim."

"Yarınki maç önemli. Ona konsantre olduk. Bu saatten sonra bütünmaçlar derbi gibi. Beşiktaşi, Antalya ya da Fenerbahçe maçının bir farkı yok. Hepsine kazanmak için çıkacağız."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!