comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da Beşiktaş öncesi bir tehlike

16 Şubat 2014, Pazar 11:31

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçı kazanarak, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Ancak, bu maçta göreceği kartla takımını gelecek hafta oynanacak derbide eksik bırakabilecek iki kişinin durumu oldukça kritik...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de son haftalarda lider Fenerbahçe'nin maçlarını kaybetmesiyle puan farkını 4'e indiren sarı-kırmızılı takım, Akdeniz temsilcisi karşısında da 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Son 6 resmi maçında kalesini gole kapatan ve ligde son iki maçını da farklı skorlarla kazanan Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşısında da aynı performansı sergilemeyi amaçlıyor.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanı hakem Halis Özka yönetecek.

BU SEZON OYNANAN 3 MAÇ BERABERE

Galatasaray ile Medical Park arasında bu sezon oynanan 3 resmi karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan maç 1-1 sona erdi. Devre arasında Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı da aynı skorla 1-1 biterken, 12 Şubat Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle tamamlandı.

CHEDJOU CEZALI, MELO VE SELÇUK SINIRDA

Galatasaray'da Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Aurelien Chedjou, Medical Park Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ve Selçuk İnan da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Melo ve Selçuk, Medical Park Antalyaspor maçında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında görev yapamayacak.

"Cim Bom"da sakatlığı bulunan Hakan Balta da dünkü antrenmanda tedavisinin ardından koşu yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!