comScore

Galatasaray Galatasaray

Telles'in ilginç yorumu! "Yemek gibi"

15 Şubat 2014, Cumartesi 15:32

Galatasaray'ın yıldız adayı sol beki Alex Telles, hedeflerini anlatırken, top kaptıktan sonra yaptığı gol sevincinin de nedenini açıkladı.

Galatasaray'ın devre arasında renklerine bağladığı Alex Telles, GS TV'de çocuklarla birlikte bir canlı yayına katıldı ve soruları yanıtladı. Brezilyalı oyuncu, Drogba ve Sneijder ile oynamanın hayali olduğunu söylerken, Eskişehirspor mücadelesinde top kaptıktan sonra Felipe Melo gibi sevinmesinin nedenini de açıkladı.

"Taffarel örnek aldığım bir oyuncu. Drogba ve Sneijder gibi muhteşem oyuncularla oynamak her zaman hayalimdi" diyerek sözlerin başlayan Telles, şu sözleri kullandı:
"Hayatım boyunca futbolcu olmak istedim. Bir şeyi başarmak için de çalışmak gerekiyor. Futbolcu olamasaydım da, sporla ilgili bir alanda devam etmek isterdim"Tüm Türkiye Chelsea maçını bekliyor. Ben Chelsea maçı için kendimi yüzde yüz hazır hissediyorum. Takımda büyük bir rekabet var"

"KAZANDIĞIN HER TOP, ÖNÜNE GELEN YEMEK TABAĞIDIR"

"Melo gibi daha çok savunmaya yönelik oynadığım için her topu kazanmak zorunda hissediyorum kendimi. Sahaya çok farklı duygularla çıkıyorum. "Her kazandığın top, aslında önüne gelen yeni bir yemek tabağıdır" diye bir söz var Brezilya'da. Daha çok yemek yiyen kazanır"

"EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİ BREZİLYAMİLLİ TAKIMI"

"Benim en büyük hayallerimden biriydi Brezilya MilliTakımı ile Dünya Kupası'nda yer almak. Ben hazır olmaya çalışacağım. Ama Dünya Kupası çok yakın, ne olur bilmiyorum"

"GALATASARAY CHELSEA'Yİ GEÇECEK GÜCESAHİP, SAVAŞACAĞIZ"

İlk kazandığım para ile aileme yardım ettim. Galatasaray taraftarı inanılmaz bir destek gösterdi bana. Çok çalışarak onlara layıkolacağım. Geldiğimden beri yenilgi yüzü görmedim ve görmek de istemiyorum. Galatasaray Chelsea'yi de geçecek güce sahip. Elimizden geleni yapacağız, savaşacağız.

SNEIJDER, DROGBA, MUSLERA VE SELÇUK İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİ...

"Sneijder çok eğlenceli bir insan, sürekli şakalar yapan bir insan. Drogba da şakayı seven, dans etmeyi seven bir oyuncu. Anlaşmamız zor oluyor. Azıcık İngilizcem ile şakalaşabiliyoruz sadece. Muslera, Taffarel ve ben oturup, saatlerce sohbet ediyoruz. Takımla en fazla sevdiğim isimlerden biri. Selçuk taraftar için çok önemli bir oyuncu, bunu gösterdi.İletişim sıkıntımız olsa da, hiç yanımdan ayrılmadı"

"SELÇUK'UN TARZI BREZİLYALI OYUNCULARA BENZİYOR"

"Topu her zaman alıp ileriye gitme gibi bir isteği var Selçuk'un. Sürekli atağı düşünüyor, stili Brezilyalı oyunculara benziyor. Onunla birlikte oynamak da benim için önemli"

"AİLEM YAKIN ZAMANDA TÜRKİYE'YE GELECEK"

"Türkiye'ye geldiğimde, ailem burada olmadığım içinçalışmalar sonrasında internette onlarla sürekli konuştum. Onları çok özledim. Ailem de yakın zamanda Türkiye'ye gelecek"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!