comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal'dan iddialı açıklama

15 Şubat 2014, Cumartesi 11:32

Galatasaray'ın patronu önce "O maç için erken" dedi, sonra ekledi; "Galatasaray her maça her yerde kazanmak için çıkar. Chelsea'de de öyle olacak"

Galatasaray ligde zirveyle farkı kapattı, kupada gruptanç ıktı. Ancak,taraftarların aklının bir tarafında hep Chelsea kapışması var.

26 Şubat'ta Arena'daki karşılaşmaya sayılı günler kala UEFA da nabzı tutmaya başladı. Kurumun resmi internet sitesi, taraftarlarca oylananmaçlarla ilgili skor tahminlerine yer verdi. Futbolseverler Galatasaray-Chelsea maçı için 1-1 olasılığı üzerinde birleşti. Mourinho'nun ekibini karşı gollü beraberlik dışarıdan bakınca kötü sayılmayacak bir skor gibi duruyorama Cim Bom'un patronu Ünal Aysal, bu seçeneği aklından bile geçirrmiyor.

"HER ZAMAN HER YERDE..."

26 Şubat öncesinde kendilerini başka önemli maçların da beklediğinden bahsederek söze giren Aysal; "Daha Chelsea müsabakası için bir tahminde bulunmak erken olur" dedi ama UEFA'nın anketi hatırlatıldığında tavrıdeğişti.

Bir beraberlik beklemediğini söyleyen Başkan; "Galatasaray'ın her platformda her statta ve şartta sadece galibiyet için oynar. Rakibinkim olduğunun önemi yoktur. O nedenle ben takımımızdan galibiyet bekliyorum. Bunu alacak güce sahip olduğumuzdan da eminim" sözleriyle hedefigösterdi.

"TARİHE BAKMAK YETER"

Her fırsatta Galatasaray'ın dünyanın en büyük 10 kulübünden biriolması için çalıştıklarını belirtip Şampiyonlar Ligi'ne de çok önem verdiklerini söyleyen Ünal Aysal; "Galatasaray takımı sahada konuşmayı gelenek haline getirmiştir. Avrupa'da bundan önce neler yaptığımızı görmek için tarih sayfalarını çok gerilere gitmeden bir karıştırmak yeter" mesajlarını gönderdi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!