comScore

Galatasaray Galatasaray

Amrabat'ın sözleri olay yarattı, yalanladı!

13 Şubat 2014, Perşembe 14:33

Galatasaray'dan Malaga'ya kiralık giden Nordin Amrabat'ın İspanya'da yayınlanan röportajı Faslı oyuncu tarafından yalanlandı.

Galatasaray'dan Malaga'ya kiralanan Nordin Amrabat, sarı kırmızılılardan nasıl ayrıldığı, Malaga'yı niye tercih ettiğini ve sezon sonunda neler olabileceğini anlattı. AS Gazetesi'nde yer alan röportajda geçen "Galatasaray, Chelsea'ye muhtemelen elenecek" sözü, bir süre sonra Faslı oyuncu tarafından yalanlandı.

Amrabat, mikro blog sitesi Twitter'dan gönderdiği mesajında, "Sözlerimle oynamayın lütfen! Ben Chelsea'nin iyi oyuncuları var ve evde çok güçlü ancak Galatasaray daha iyi bir takım, şansların %50 - 50 olduğunu söyledim. Ve tabi ki inşallah Galatasaray kazanacak" ifadelerini kullandı.
İŞTE O OLAY YARATAN RÖPORTAJ!..

Amrabat; "Galatasaray'dan bana "Malaga seninle ilgileniyor" diye haber geldi. Birçok kulübün ilgisinin olduğunu biliyordum ama Malaga teklifte bulununca, İspanya Ligi'nde oynamak için geldim. Bana göre en cazibeli liglerden birisi. Galatasaray'da birçok maçta oynama şansı bulamıyordum. Malaga'ya gelme sebebim daha fazla dakika bulmaktı. 16-17 maç oynamak için çokideal bir kulüpteyim. Düzenli bir şekilde oynayıp en iyi performansıma ulaşmam için bu bir fırsat" dedi.

"MUHTEMELEN ELENECEKLER"

Galatasaray'ın Juventus eşleşmesiyle ilgilide konuşan Faslı oyuncu; "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor ama sadece 2 tane maçları kaldı. Muhtemelen elenecekler. Benim hayalim daha fazla maç oynamaktı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili konuşan Amrabat; "Önümüzdeki 4 ay boyunca Malaga'dayım. Sezon bitince Galatasaray'a dönüp konuşacağız. Mancini bana "Şimdi gitmen lazım" dedi ama ben sezon sonunda Türkiye'ye dönmek istiyorum. Geleceğim Galatasaray'a, bana ve Malaga'daki performansıma bağlı. Futbol dünyasında her gün birçok faktör değişiyor. Şimdi mutluyum, gelecekte ne olacağını göreceğiz. Galatasray'la üç yıllık daha kontratım var" diyerek sözlerini noktaladı.

Please don't twist my words! I said the chance is 50/50 because Chelsea has better individual players BUT Galatasaray is a better team 1/2

— Noureddine Amrabat (@NAmrabat53) 13 Şubat2014

And really STRONG at home! And ofcourse inshaAllah Galatasaray will WIN!! 2/2 en buyuk Galatasaray

— Noureddine Amrabat (@NAmrabat53) 13 Şubat2014


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!