comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray taraftarı onu göndermiyor!

13 Şubat 2014, Perşembe 11:33

Galatasaray'da son günlerde ortaya atılan Semih Kaya iddialarına, sarı-kırmızılı taraftarların yaklaşımı da belli oldu.

Son yıllarda gösterdiği performans ile Galatasaray savunmasının en önemli isimlerinden biri haline gelen Semih Kaya'nın peşine Avrupa'nın devlerinin düşmesi sarı-kırmızılı taraftarları korkuttu. Bir internet sitesi, Semih Kaya'nın isminin Napoli ile ciddi bir şekilde anılması ve İtalyan ekibinin 10 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı haberleri üzerine bir anket düzenlendi.

"Semih Kaya'nın 10 milyon euro ve üzeri bir bonservis bedeli ile takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltilen taraftarlar, transfere yaklaşımlarını açık bir şekilde ortaya koydu.
10 MİLYON EURO DA OLSA GİTMESİN!

63.224 kişinin katıldığı anket sonucuna göre, G.Saray taraftarının yüzde 78'i (49319), altyapılarından yetişen 22 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor. Taraftarların yüzde 22'si (13905) ise Semih Kaya'nın 10 milyon euro ve üzeri bir teklifle ayrılmasına onay vermiş durumda...

Son dönemde gösterdiği performans ile Avrupalı ekiplerin radarına giren Semih için, Napoli'nin takipte olduğu oyuncunu menajeri tarafından açıklandı.  Galatasaray'ın da genç Aslan'ı için 13 milyon euroluk bir rakam belirlediği ve bu rakamı veren kulübe satışına onay verileceği ifade edildi. Antalyaspor mücadelesi sonrasında iddialar ile ilgili yorum yapan Mancini, "Semih ile ilgili transfer iddiaları doğru mu bilmiyorum ama baktığınız zaman Semih Kaya çok kaliteli bir oyuncu demişti. Bu tarz haberlerin çıkması normal" açıklamasını yapmıştı.

Semih Kaya'nın peşinde İtalya Serie A'dan Napoli'nin dışında, Premier Lig devleri Manchester United ve Liverpool'un da olduğu konuşuluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!