comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a yıldız Fransız!

13 Şubat 2014, Perşembe 10:33

Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bacary Sagna ile ilgilendiği iddia edildi.

Ara transfer döneminde 9 yeni oyuncuyu renklerine bağlayan Galatasaray, sezon sonu için de çalışmalarına başladı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, sarı-kırmızılılar Arsenal'den Bacary Sagna'nın peşine düştü.

Sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız oyuncu için yüklü bir kontrat önermeye hazırlandığı belirtilen Galatasaray'a, Fransa Ligue 1'in zenginlerinden Monaco'nun rakip olduğu belirtildi.

VERGİ AVANTAJI İNGİLTERE'DEN UZAKLAŞTIRIYOR!
Arsenal'in takımda tutma isteğine karşın en az 3 yıllık sözleşme beklediği konuşulan tecrübeli oyuncunun tercihinin, Monaco ve Türkiye'deki vergi avantajı nedeniyle bu iki seçenek arasında seçim yapmayı düşündüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta Sagna'nın sözleşmesini uzatmak için görüştüklerini belirten menajer Wenger de, "Ben Sagna'nın kalmasını istiyorum. O ise henüz sözleşme imzalamak istemiyor. Çünkü 31 yaşında ve önemli bir kontrat olacak bu anlaşma onun için. Başka yerde daha rahat olabilir mi? Bunu ona sormalısınız. O bir defans oyuncusu ve biz ona 1 yıl daha vermeye hazırız" diye konuşmuştu.

Galatasaray ve Monaco'nun 31 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı belirtiliyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!