comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan dev anlaşma!

12 Şubat 2014, Çarşamba 15:33

Galatasaray, bilişim-teknoloji devi olan Microsoft ile 2 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşmasına imza attı.

Galatasaray, bilişim-teknoloji devi olan Microsoft ile iş birliği anlaşmasına imza attı.

Kısa süre içinde Galatasaray Kulübü tarafından resmen açıklanacak olan anlaşma ile sarı kırmızılıların, kulüp, Sportif AŞ, GS Store mağazacılık ve on-line business birimlerinin tüm teknolojik alt yapısını Microsoft firması kuracak.

Microsoft ile 2 yıllık teknolojik işbirliği anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü'nün kasasına yıllık yaklaşık 2 milyon dolar para girecek. Galatasaray Kulübü bu sayede Microsoft gibi bir dünya markası ile hem teknolojik altyapısını kuracak hem de kasasına önemli bir girdi sağlayacak.

Sarı kırmızılı kulüp, teknoloji dünyasının en önemli markası olan Microsoft ile işbirliği anlaşmasının Galatasaray'ın marka değerine çok önemli artı katacağına inanıyor. Çünkü Microsoft firması, dünya genelinde üst düzey ve elit kulüplerle işbirliği anlaşma yapıyor.

Microsoft firmasının Avrupa'da anlaşma yaptığı kulüpler; Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Liverpool ve Tottenham Hotspur. Bu dev kulüpler arasına kısa sürede resmiyete dökülecek anlaşma ile Galatasaray da girecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!