comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder, F.Bahçelileri çıldırtacak

11 Şubat 2014, Salı 14:57

Sivas-Fener maçı öncesi “Fark 4 puana düşecek” diyen Hollandalı yıldız, “Fenerbahçe'de panik başladı. Böyle giderse 28. haftada TT Arena'da onları yenerek koltuğa otururuz” diye konuştu.

Galatasaray'ın kahinliğe soyunan yıldızı Wesley Sneijder yeni bir iddia daha ortaya attı.
 
Eskişehirspor'la oynayacakları karşılaşma öncesinde ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, “Türkiye Ligi'nde deplasmanlar çok zor. Biz sahamızda Eskişehir'i yeneceğiz. Fenerbahçe, Sivas deplasmanında puan kaybedecek ve zirveyle puan farkı 4'e düşecek” diyen Hollandalı yıldız, bu kez 28. haftayı işaret etti.
 
Yıldızları birer birer sakatlandı
 
Sneijder, “Eskişehir'den sonra Sivas deplasmanında aldıkları mağlubiyet rakibimizde paniğe neden oldu. Ayrıca Emenike ve Webo'nun ardından Sow da sakatlandı. Böyle giderse toparlanmaları kolay olmayacak. 28. haftada Türk Telekom Arena'da onları ağırlayacağız. Alacağımız galibiyetle liderlik koltuğunu onlardan devralacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Mourinho'nun hiç şansı yok
 
Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yle oynayacakları maçta R.Madrid'in başındayken elendikleri Jose Mourinho'nun bu kez şansı olmadığını iddia etti. Hollandalı yıldız, “R.Madrid'e elendikten sonra çok şey değişti. Mancini'nin gelmesinden sonra takımda bir toparlanma var. Mourinho'lu Chelsea'yi kupa dışına itmemiz sürpriz olmaz” diye konuştu.
 
Fenerbahçe 44
 
Kasımpaşa
Elazığ (D)
Gençlerbirliği
Trabzon (D)
Kayseri Erciyes
Gaziantep (D)
Bursa
Galatasaray (D)
MP Antalya
Beşiktaş (D)
Çaykur Rize
Akhisar Belediye (D)
Kardemir Karabük
Kayseri (D)
 
Galatasaray 40
 
MP Antalya (D)
Beşiktaş
Çaykur Rize (D)
Akhisar Belediye
Kardemir Karabük (D)
Kayseri
Torku Konya (D)
Fenerbahçe
Sivas (D)
Kasımpaşa
Elazığ (D)
Gençlerbirliği
Trabzon (D)
Kayseri Erciyes

Kaynak: Star

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!