comScore

Galatasaray Galatasaray

'İşler yoluna girdi ancak...' Mancini'nin isteği!

10 Şubat 2014, Pazartesi 08:35

İtalyan hoca Roberto Mancini, Bursa ve Eskişehir'e 9 gol atan sarı-kırmızılı takımın henüz yüzde 65'le oynadığını düşünüyor.

Süper Lig'in dişli ekipleri Bursaspor ve Eskişehirspor'a 9 gol atarken kalesinde tek gol görmeyen ve oynadığı pozitif futbolla taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanan Galatasaray'da, Teknik Direktör Roberto Mancini ve kurmaylarına göre şu an form olarak takım zirvede değil.

İtalyan teknik adamın takımın form grafiğini yüzde 65 düzeyinde gördüğü ve Şampiyonlar Ligi'nde 26 Şubat'ta TürkTelekom Arena'da Chelsea ile yapılacak ilk maça kadar bu seviyenin yüzde 90'a çıkmasını beklediği öğrenildi.

Mancini'nin, sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı sohbetlerde bunun altını çizerek, “Evet işler yoluna girmeye başladı. Ancak istediğim seviye bu değil” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Özellikle yeni transferlerin adaptasyon sürecinin tahmin edilenden önce gerçekleşmesi de teknik kadronun yüzünü güldürdü.

Devre arasındaki çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını düşünen Roberto Mancini'nin, Eskişehirspor maçının ikinci yarısındaki performansa ise düşük not vererek futbolcularını bu konuda uyardığı belirtildi.

Diğer taraftan sarı-kırmızılı oyuncuların yüksek konsantrasyonu ve uyumu teknik kadroyu bir hayli mutlu etti. Bu psikolojinin kendilerinin en önemli avantajı olduğunu kabul eden İtalyan teknik adam ve ekibinin bunun için futbolculara övgüler yağdırdığı vurgulandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!