comScore

Galatasaray Galatasaray

Taffarel: 'Tarih yazabiliriz'

10 Şubat 2014, Pazartesi 04:32

Brezilya'nın Globo Esporte kanalı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Taffarel, Drogba ve Sneijder ile kısa bir söyleşi yaptı.

Brezilya'nın Globo Esporte kanalı Florya Metin Oktay Tesisleri'ne çıkarma yaptı. Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile söyleşi gerçekleştiren Brezilyalılar, Didier Drogba ve Sneijder'e de mikrofon tuttular.

Galatasaray'ın çok prestijli bir kulüp olduğunu yineleyen Taffarel, kulübün buraya gelen oyunculara kaliteli bir yaşam vadettiğini söyledi. Galatasaray'a geldiği ilk yılları anlatan Tafi, "Buraya geldiğimde etkilenmiştim. Burası bir cennet. İnsanlar bana çok iyi davranıyor. Beklenti yüksekti ve bunu başardık" diye konuştu.

Sambacı, "Galatasaray'ın popülerliği Drogba ve Sneijder gibi isimleri buraya çekti. Yani bu, Galatasaray'ın ne kadar özel bir kulüp olduğunu anlatıyor. Çünkü bu kulübe geldiler. Kulüp burada oyunculara kaliteli bir yaşam sunuyor. Burada büyük bir tarih yazmak için şansımız var" diye konuştu.

Didier Drogba ise Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacakları mücadele için iyimser olduğunu ifade etti. Drogba, "Takım olarak iyi yoldayız. Şampiyon olmak zorundayız ve her sene bu başarının aynısını ya da daha yükseğini gerçekleştirip büyümeliyiz" diye konuştu.

Wesley Sneijder ise Felipe Melo ile arasındaki Dünya Kupası çekişmesini anlattı. Sneijder, "Brezilya'ya gitmek için can atıyorum. Felipe Melo bana her gün Brezilya'nın şampiyon olacağını söylüyor. Ben de Hollanda'nın kazanacağını söylüyorum" diye birbirlerine takıldıklarını ifade etti.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!