comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın hedefinde Beşiktaşlı var!

08 Şubat 2014, Cumartesi 12:44

Ara transfer döneminde kadrosunu gençleştiren Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın "Galatasaray'da transfer bitmez" sözü gerçek oluyor!

Ara transfer döneminde kadrosunu gençleştiren Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın "Galatasaray'da transfer bitmez" sözü gerçek oluyor! Roberto Mancini'nin raporu doğtrultusunda 'gençleştirme' projesini hayata geçiren Galatasaray, sezon sonunda yapacağı hamle için şimdiden çalışmalara başladı.

Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Töre için Rubin Kazan cephesinde bir kez daha nabız yoklayan Galatasaray, oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile de sıcak teması koruyor. Beşiktaş'ın 7 milyon euroluk satın alma opsiyonunu 3 milyon euro seviyesine çekmek istemesi ve bu duruma Rubin Kazan'ın soğuk bakmasından dolayı transfer için umutlanan Galatasaray, Gökhan Töre için 4 milyon euroluk bir bütçe belirledi.

Gökhan Töre'yi kadrosuna katarak yeni sezon öncesinde hem Beşiktaş'a bir transfer çalımı atmak isteyen hem de kadrosunu derinleştirmek isteyen Galatasaray'ın Rubin Kazan ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerin tıkanması durumunda resmen harekete geçecek ve sürece nokta koyacak.

Beşiktaş'tan şu anda 900 bin euro alan Gökhan Töre'nin yeni sözleşmesini yıllık 2 milyon euro üzerinden yapmak istemesi de Beşiktaş'ı zor durumda bırakan etkenlerden biri olarak değerlendiriliyor. Beşiktaş'ın transfer sürecindeki en büyük avantajı olarak ise Gökhan Töre'nin transfer önceliğini Beşiktaş'a vererek; kariyerine siyah-beyazlı forma altında devam etmek istemesi olarak gösteriliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!