comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba durmuyor

08 Şubat 2014, Cumartesi 09:35

Fiziksel olarak performansını takımın gerisinde gören 35 yaşındaki golcü, kendini antrenmana verdi. Florya'da herkesten bir saat daha fazla antrenman yapan Didier Drogba'yı gören diğer arkadaşları da çalışma süresini uzatmaya başladı

Galatasaray'da mı kalacak, yoksa ABD Ligi takımlarından Seattle Sounders'a mı gidecek? Cim-Bom'unyıldız futbolcusu Didier Drogba ile ilgili papatya falları açılırken, kendisi ise tüm bunlarıumursamadan işine dört elle sarıldı.

Eskişehirspor ile bugün oynanacak maçtasarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan 35 yaşındaki starın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde her antrenman sonunda 1 saat ekstra çalışma gerçekleştirdiği öğrenildi.

Fizik olarak takım arkadaşlarının gerisinde görünen Drogba'nın çalışma azmi teknik heyet ve yönetimi de fazlasıyla memnun ederken, diğerfutbolcuların da bundan etkilenerek çalışma sürelerini uzun tutarak ekstra şut çalışmaları yaptığı belirtildi. Drogba'nın, Galatasaray için çok önemli olan Chelsea ileyapılacak maçlara kadar form grafiğini en yükseğe çıkarmak istediği belirtildi.

Bu nedenle her antrenman sonrası çalışmaya devam eden Fildişi Sahilli oyuncu, bir taraftan takım arkadaşlarıyla arasındaki mesafeyi eşitlemek istediği,diğer taraftan geçen sezon olduğu gibi ligin sonuna doğru formunu yukarılara çıkarma arzusu taşıdığı ifade edildi.

SÖZLEŞME BELİRSİZLİĞİ

Ancak Drogba'nın sözleşmesi konusundabelirsizlik ise devam ediyor. Yönetim, “Görüşmeler devam ediyor. Sorun yok” dese de, taraflar arasında yeni sözleşme yapılması için henüz masayaoturulmadığı ve sezon sonunun bekleneceği ortaya çıktı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!