comScore

Galatasaray Galatasaray

Hagi'den G.Saray'ın rüyası için açıklama!

07 Şubat 2014, Cuma 15:36

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, sarı kırmızılı takımın gündemdeki konuları hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, GS TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Hagi, G.Saray'ın Chelsea karşısındaki şansını değerlendirirken, Ünal Aysal'ın takıma kazandırmak istediği oğlu Ianis ile ilgili de konuştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacağı karşılaşmayı değerlendiren Rumen efsane, "Bu tip maçlar çok zorlu geçer. Rakip çok tecrübeli. Her futbolcu 2 kat daha fazla mücadele etmeli. Futbolcular kendi limitlerini geçmeli ve agresif olarak rakibe alan bırakmamalı. Bu şekilde kazanmak için fırsatlar olacaktır. Çünkü Galatasaray da kaliteli. Savunmada dikkatli olmalıyız. Chelsea'nin kanatlarda çok iyi hücumcuları var" ifadelerini kullandı.

"G.SARAY NEDEN DEVLER LİGİ'Nİ KAZANMASIN?"

Galatasaray'ın kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu söyleyen Hagi, "Galatasaray neden Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasın? Bunu öncelikli olarak futbolcuların inanması gerek. Şu anki takımda kazanan karakterli oyuncular var. Ancak daha büyük zaferler için başarıya aç oyuncular gerekli. G.Saray'da zaten kalite var. Galatasaray büyük bir Avrupa takımı ve daha fazlasını hedeflemeli" şeklinde konuştu.

"BİZİM ZAMANIMIZDA DA PUAN FARKI VARDI"

Romen teknik adam, Galatasaray'ın ligdeki şampiyonluk şansının devam ettiğini dile getirirken; "Galatasaray hata yapmadan ilerlemek zorunda. Bizim zamanımızda da önemli bir puan farkı vardı ve bunu kapatıp 8 puan önde bitirmiştik." diye konuştu.

"IANIS'İ DE TÜRKİYE'YE ÖNEREBİLİRİZ"

Ünal Aysal'ın takıma kazandırmayı istediği oğlu Ianis ile ilgili de konuşan Hagi, "Şu anda Romanya Milli Takımı'nda tüm kategorilerde 39 oyuncumuz var. Umarım ilerleyen dönemlerde daha iyi oyuncular çıkacak. Bu isimleri Türkiye'ye de teklif edebiliriz. Ianis de bu oyuncular arasında. Şu anda 15 yaşında. Çok zeki ve iyi bir tekniği, kişiliği var. Fiziği biraz daha güçlenecek. İlerleyen dönemlerde neler olacağını göreceğiz. Ama futbolu çok seviyor." dedi.

"BELKİ KADER ONA G.SARAY'I YAZMIŞTIR"

Oğlunun futbol tarzını da anlatan antrenör, "Benden farkı 2 ayağını da kullanması. Çok iyi pas dağıtıyor. Ben gençken ondan daha bencildim. G.Saray'a gelince değişmiştim, tecrübe kazanmıştım. Ianis iyi pas yeteneği olan bir oyuncu. Onun kendine seçeceği bir yolu var. Ben onun için sadece bir rol modelim. Yakışıklı bir çocuk, annesine daha çok seviyor. Türk Milli Takımı ve G.Saray'a gol attı. Belki kader ona G.Saray'da oynamasını yazmıştır. Türkiye benim hayatımın bir parçası, her zaman memnuniyetle geliyorum.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!