comScore

Galatasaray Galatasaray

Efsane oyuncu Chelsea'nin şifresini verdi

07 Şubat 2014, Cuma 14:36

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, sarı kırmızılı takımın gündemdeki konuları hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, GS TV mikrofonlarına özel açıklamalardabulundu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacağı karşılaşmayı değerlendiren Rumen efsane, "Bu tip maçlar çok zorlu geçer. Rakip çok tecrübeli. Her futbolcu 2 kat daha fazla mücadele etmeli. Futbolcular kendi limitlerini geçmeli ve agresif olarak rakibe alan bırakmamalı. Bu şekilde kazanmak için fırsatlar olacaktır. Çünkü Galatasaray da kaliteli. Savunmada dikkatli olmalıyız. Chelsea'nin kanatlarda çok iyi hücumcuları var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu söyleyen Hagi, "Şu anki takımda kazananan karakterde oyuncular var. Ama daha büyük zaferler için başarıya aç oyuncular gerekir. Galatasaray'da zaten kalite var. Futbolcular kazandıklarını yeterli görmemeli. Galatasaray büyük bir Avrupa takımı ve daha fazlasını hedeflemeli" şeklindekonuştu.

Hagi son olarak Galatasaray'ın ligdeki şampiyonluk şansının devam ettiğini dile getirirken sözlerini şöyle noktaladı; "Galatasaray hata yapmadan ilerlemek zorunda. Bizim zamanımızda da önemli bir puan farkı vardı ve bunu kapatıp 8 puan önde bitirmiştik."

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!