comScore

Galatasaray Galatasaray

Roberto Mancini neşteri vuruyor! Rotasyon

07 Şubat 2014, Cuma 08:34

Mancini, Eskişehirspor maçında kadroda küçük çaplı bir revizyon yapacak. Alex Telles'e sol bekte görev verecek olan İtalyan hoca, Veysel'e de sağ bekte şans tanıyacak

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursaspor'u 6 golle geçen kadroyu değiştiriyor. Kupadaki Tokat maçında yeni transferler Alex Telles ve Veysel Sarı'nın hazır gözükmesi İtalyan hocayı memnun ederken, kadroda da ufak çaplı bir rotasyon geliyor.

Mancini'nin ilk olarak Alex Telles'i 11'e yerleştireceği ve yarınki Eskişehirspor maçında sambacının sol bekte görev alacağı belirtildi. Bursa maçında yabancılardan Muslera, Eboue, Melo, Sneijder ve Drogba'ya 11'de forma veren Mancini, Hajrovic'i ise sonradan oyuna almıştı.

Ancak Drogba'nın cezalı oluşu, Chedjou'nun iyileşmesi, Mancini'nin kadro üzerinde oynama yapmasını sağlayacak. İtalyan hocanın bu nedenle Eskişehir karşısında da Bursa maçındaki gibi bir formatla takımını sahaya süreceği, ancak taşları yerinden oynatacağı bildirildi.

Drogba'nın yerine Umut Bulut'u oynatacak olan Mancini, iki haftadır şans bulamayan Chedjou'ya, Semih Kaya ile beraber savunmada şans verecek. Sağ bekte ise Veysel Sarı'nın ismi ön plana çıkarken, Salih'in de diğer aday olduğu bildirildi. İtalyan teknik adam Ceyhun, Melo, Selçuk ve Sneijder'li orta sahayı ise bozmayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!