comScore

Galatasaray Galatasaray

Vidic resmen açıkladı

07 Şubat 2014, Cuma 02:33

Manchester United'ın Sırp stoperi Nemanja Vidic sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu.

Manchester United'ın deneyimli stoperi Nemanja Vidic, takımdan sezon sonu ayrılacağını doğruladı. 33 yaşındaki Sırp stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Vidic şu ifadeleri kullandı:
"Kulubümle sözleşmemin son senesi ve burada harika 8 yıl geçirdim. Burada yaşadığım harika anlar kariyerimin en güzel yılları olarak kalacak. Bu süre zarfında 15 kupa kaldıracağımı asla hayal edemezdim. Moskova'daki o fantastik geceyi (2008'deki Şampiyonlar Ligi finali) asla unutmayacağım. Taraftarlar ve anılar bende ömür boyu yaşayacak."
 
"Bununla birlikte sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldım. Önümüzdeki yıllarda kariyerim için en doğrusunu yapmak istiyorum. İngiltere'de Manchester United'dan başka bir kulüpte oynamayı düşünmüyorum."
 
"Önümde birkaç seçenek var. Kendim ve ailem için en doğru kararı vereceğim. Şu an tüm odağım Manchester United'ın başarısı için olacak ve sezon sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Umarım benimle ilgili spekülasyonlar ileride son bulur."
 
Daily Telegraph oyuncunun Inter'e gitmesinin daha olası olduğunu ifade etti. Haberde Sırp savunmacıyla ilgilenen kulüpler arasında Juventus, Monaco ve Galatasaray'ın isimleri zikredildi.
Öte yandan Beşiktaş kulübü Sportif Direktörü Önder Özen de geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında transfer seçenekleri arasında sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Vidic'in de ismini belirtmişti.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!