comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray taraftarının gözüne girdi!..

06 Şubat 2014, Perşembe 09:35

Galatasaray taraftarı, Tokatspor mücadelesindeki yeniler arasında en çok beğendiği ismi belirledi.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçında deplasmanda Tokatspor ile oynadığı mücadele öncesinde herkes yenilerin performansını merak etmekteydi. Sarı-kırmızılıların 3-0 kazandığı maçın sonrasında ise,taraftarların büyük çoğunluğu, yeni oyuncuları tekrar sahada göreceği günü iple çekmeye başladı.

WEBASLAN.COM'da yapılan anket sonucunda da, taraftar G.Saray'da ilk kez sahaya çıkan Guillermo Burdisso, Koray Günter, Veysel Sarı, Alex Telles, Lucas Ontivero ve İsmail Berk Ünsal isimleri arasında en çok beğendiği ismi belirledi.
"BU DAKİM?" DENİLEN ASLAN, EN BEĞENİLEN İSİM!..

Kısa süre içinde 62,180 kişi gibi yüksek bir katılımın sağlandığı anket sonucuna göre, Galatasaray taraftarı, Tokatspor maçının özellikle ilk yarısında gösterdiği performans ile parlayan Arjantinli oyuncu Lucas Ontivero'yu en beğendiği isim olarak seçti. Sözleşme imzaladığında bazı kesimlerin 'bu dakim' dediği genç Tangocu'nun çizgiyi geçen bir topu gol olarak değer kazanmazken, yaptığı asistle de kalitesini ispatladı. Ontivero, kullanılan oyların yüzde 66,4'ünü (41306) alarak zirvede yer aldı.

DAHA YENİ GELDİ AMA, HEMEN GÖZE GİRDİ!

Galatasaray taraftarlarının gözüne giren 2. oyuncu ise, mücadelenin 3. golünüatan Veysel Sarı oldu. Takıma kısa süre önce katılan 25 yaşındaki oyuncu, değişik pozisyonlarda gösterdiği etkili performans ilealkış alırken, taraftarların da gözüne girdi. Eskişehirspor'dan transfer edilenyetenekli krampon, yüzde 17'lik (10578) oy oranı ile Ontivero'nun arkasına yerleşti.

TELLES İLK MAÇINDA SİNYALLERİ VERDİ!

Yıllardır özlemi duyulan 'gerçek' sol bek ihtiyacını gidermek adına takıma katılan Alex Telles ise, ilk maçında hatasız bir oyun ortaya koydu ve fazla öne çıkan bir performans sergilemezken, taraftarların 3.sıraya yerleştirdiği oyuncu oldu. Genç Brezilyalı, taraftarlaların yüzde 9'unun (5581) en çok beğendiği isim oldu.

Bu 3 ismin arkasında ise henüz takıma adaptasyon sürecinde olduğu gözlenen Guillermo Burdisso yüzde 4,3'lük (2652), mücadelede son dakikalarda şans bulan Koray Günter ve İsmail Berk Ünsal ise yüzde1,7'lik dilimin Tokatspor karşısında performansına geçer not verdiği oyuncular oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!