comScore

Galatasaray Galatasaray

Yeni transferleri yorumladı!

06 Şubat 2014, Perşembe 03:36

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gidişiyle, görevini bırakan eski yardımcı antrenör Hasan Şaş Galatasaray'ın son transferlerini beğenmediğini söyledi.

Galatasaray'da teknik direktör FatihTerim'in gidişiyle, görevini bırakan eski yardımcı antrenör Hasan Şaş, NTV Spor'daki Çerçeve programına önemli açıklamalarda bulundu. Teknik kadroya yönelik olacak değişiminsinyallerini önceden aldıklarını açıklayan Şaş, Galatasaray'ın son transferlerini debeğenmediğini ifade etti. İşte sarı-kırmızılıların eski antrenörünün sözleri:

"EN BÜYÜK HATAM..."

"Benim kariyerimde yaptığım en büyük hatam Liverpool'a gitmemek oldu. 2003 yılında Liverpool beni istedi, kulüple de anlaştılar ama ben sosyal şartlardan dolayı gitmedim. Zamanında Fenerbahçe de Besiktaş da istedi ama benim Galatasaray sevdam her zaman ağır bastı. Futbolu Galatasaray'da bıraktım ama daha da oynayabilirdim, oynatmadilar. Dünya Kupası'nda da hem mental olarak hem de fiziki olarak inanılmaz seviyedeydim. Dünya Kupasi'nda bir sakatlık yaşadım. MR'a girdim ve çıkınca bir baktım kapıda 2 bin Japon var, inanamadım."

"TERİM RAHAT BIRAKILIRSA..."

"Fatih Terim, Galatasaray'a ben ve Ümit'i tercih etti. Ergün ve Hakan Ünsal o zaman başka işler ile uğraşıyordu. Fatih hocayla çalışmak zor, hoca da kendisi bunu söylüyor. Fatih hoca rahat bırakıldığı zaman büyük şeyler elde eder. Fatih hoca 90 dakikanın teknik direktorü, rahat bırakılırsa dünyanın her takımında çalışır, Mourinho kadar da başarılı olur."

KOPMA ANI...

"Galatasaray'dan ayrılırken taraftarın güvenini boşa çıkarmadık, herkes bunu biliyor. Bizim ilk sene elde ettiğimiz şampiyonluk akıl karı bir şampiyonluk değildi, olmadık bir statü çıkarttılar ortaya. Galatasaraylı yöneticiler, bizim kulupte kalmamızı istediler ancak biz bu durumun etik olmayacağını söyledik ve ayrıldık. Elmander transferi biz gelmeden oldu. Diğer transferler ise bizim isteğimiz ile oldu.

"Amrabat icin biz 5 milyon Euro'dan fazla vermeyin dedik, 8 milyon euro verdiler. Sezon başlamadan bir şeyler olacağını hissettik,husursuz bir ortam vardı. Bu husursuzluk transferlerden de kaynaklandı. Dışarıdan bu yönde çok telkinler aldık. Başkan Ünal Aysal'ın kulübün resmi sitesinden oyuncuları kutluyorum deyip, teknik kadroyu es geçmesi filmi kopardı."

"TELLES HARİÇ BEĞENMEDİM"

"Galatasaray'in devre arasi transferlerini Telles hariç beğenmedim, Galatasaray'ı ileri taşıyacak oyuncular değil. Mancini konusunda ise beklemek lazım, çok kariyerli bir teknik adam. Galatasaray'in şampiyon olmasi için Eboue, Semih, Burak, Muslera, Selçuk ve Melo'nun her zaman üst düzey bir performans sergilemesi gerekir."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!