comScore

Galatasaray Galatasaray

Tokatlılar'dan kınama var

05 Şubat 2014, Çarşamba 14:35

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak Tokatspor-Galatasaray karşılaşması öncesi kentte heyecan yaşanırken, taraftarlar gruplar halinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan 8 takım arasında tek ikinci lig takımı olan Tokatspor'da Galatasaray maçının heyecanı var. Maç öncesi kentte simitçisinden, ayakkabı boyacısına kadar çok sayıda vatandaş Tokatspor forması ve atkısıyla maç heyecanı yaşadı.

Galatasaray'ın tarihinde ilk kez geldiği kentte son hazırlıklar tamamlanırken, maçın oynanacağı Gaziosmanpaşa Stadyumu'nun giriş bölümüne Tokatspor bayrakları asıldı. Diğer yandan Tokatspor taraftarları Cumhuriyet meydanında bir araya gelerek, maçın heyecanını yaşadı.

"GALATASARAY'I KINIYORUZ"

Bu arada vatandaşlar, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye, Tokat'a yıldız oyuncularını getirmediğinden dolayı tepki gösteri. 

Cumhuriyet Meydanı'nda 14 yıldır simit satarak geçimini sağlayan Salih Alkan, Tokatspor'un kendilerinin baş tacı olduğunu söyledi. Ayrıca üzgün olduğunu söyleyen Alkan, "Cimbom acaba neden as oyuncularını getirmedi? Tokatspor seyircileri bu maç için bilet aldı. Neden büyük sporcular gelmedi de yedek ağırlıklı geldi. Tokatspor'dan korkuyorlar mı, bu yanlış" dedi. Kentte esnaf olan Mehmet Eroğlu ise, "Galatasaray'ı kınıyoruz. Tokat'ı küçük gördükleri için as oyuncularını getirmedi. Maça da gidip takip edeceğiz" diye konuştu.

Bu arada Galatasaray takımı, karşılaşma öncesi konakladığı otelde maçın oynanacağı Gaziosmanpaşa Stadyumu'na gitti. Burada sahada kısa bir süre yürüyüş yapan kafile, ardından otele geçti. Takımın kaldığı otelin önünde toplanan taraftarlar da sarı-kırmızılı kafiyele sevgi gösterilerinde bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!