comScore

Galatasaray Galatasaray

Chelsea'de kriz çıktı!

05 Şubat 2014, Çarşamba 13:42

John Terry takım arkadaşlarına Chelsea'den Drogba gibi ayrılmak istediğini söylerken, Ada basını oyuncunun rotasının Galatasaray olabileceğini öne sürdü.

Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan John Terry'nin kulübü ile yeni bir anlaşmaya imza atıp atmayacağı merak konusu. İngiliz basınında oyuncunun geleceği ile ilgili farklı iddialar söz konusu.
 
İlerleyen yaşından dolayı Londra ekibinin kendisine ancak kısa süreli bir sözleşme önerisinde bulunduğu belirtiliyor. Oyuncunun bu öneriyi kabul edebileceği belirtilirken, 1 yıllık olduğu belirtilen bu sözleşmeye 33 yaşındaki oyuncunun sıcak yaklaşmadığı ve daha uzun süreli bir anlaşma beklentisinde olduğu da ifade ediliyor. 
 
Daily Telegraph gazetesi ise John Terry'nin iki yıl önce, kendisinden önce takımdan ayrılan Didier Drogba'nın durumunu incelediğini öne sürdü. Buna göre Terry, takımdaki yakın arkadaşlarıyla, Drogba'nın uzun yıllar formasını giydiği takımdan bir anda nasıl ayrıldığı konusunda fikir telakkisinde bulundu. 
Chelsea'den Drogba gibi en iyi şekilde ayrılmak istediğini söyleyen Terry'nin, Galatasaraylı futbolcu gibi bir veda düşündüğü; bunun yanında kariyerinin geri kalan bölümü için de Drogba gibi bir yol haritası çizmeyi istediği ifade edildi.
İngiliz basını John Terry'nin takımdan ayrılması halinde, artık Premier Lig'de kalmayacağını, Fransız ekibi Monaco veya Galatasaray'ın yolunu tutabileceğini belirtti. 1998'den bu yana Chelsea forması giyen efsane oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi haziran ayında sona eriyor.

Kaynak: Skorer

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!