comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray golcü oyuncuyu kaçırmış!

05 Şubat 2014, Çarşamba 08:36

Galatasaray, Gaziantepspor ile Turgut Doğan Şahin için masaya oturdu. “Kayseri'ye Salih için verdiğiniz paranın aynısını isteriz” cevabı üzerine bu transfer yeni sezona kaldı.

Ara transferin hızlı takımı Galatasaray, son gün Turgut Doğan Şahin'iGaziantepspor'dan resmen istedi. Ancak kırmızı siyahlılardan gelen yanıt ve transferin son saatlerine girilmesi nedeniyle iş gerçekleşmedi.

Galatasaray'ın, Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı maçta çok başarılı birperformans sergileyen ve Mancini'nin bir anda gözdesi olan Turgut Doğan Şahin, İtalyan hoca tarafından Antalyaspor maçında da özel olarak izlettirildi.

Mancini, “Geleceği çok parlak ve yetenekli bir futbolcu” diyerek Turgut Doğan Şahin'in alınmasını istedi.

ŞARTLAR AĞIR GELDİ

Pazartesi günü genç oyuncu için Gaziantepspor'un kapısı çalındı. Şartlar soruldu. Ancak Gaziantepspor, Turgut için Galatasaray'dan 4 milyon Euro bonservis bedeli istedi ve“Salih Dursun için Kayserispor'u bu kadar para verdiniz. Turgut için de bu rakamı vermelisiniz” deyip pazarlık yapmadılar.

Paranın, fazlagelmesi üzerine Mancini'nin ısrarla kadroda görmek istediği ve çok beğendiği Turgut Doğan Şahin'in transferi sezon sonuna kaldı.

Kaynak: Hürriyet


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!