comScore

Galatasaray Galatasaray

PFDK ceza yağdırdı!

04 Şubat 2014, Salı 21:17

PFDK kulüplere para cezası yağdırdı! Galatasaray, Eskişehirspor ve Bursaspor'a 80'er bin lira para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray, Eskişehirspor ve Bursaspor'a 80'er bin lira para cezası verdi.
 
Kuruldan yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 29 Ocak 2014 tarihinde oynanan Galatasaray-Elazığspor müsabakasında, taraftarlarının yaptığı çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı sarı-kırmızılı kulübe takdiren 80 bin lira para cezası verildiği bildirildi.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda 29 Ocak 2014 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Bursaspor maçında ise iki takımın taraflarının da neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı Eskişehirspor ve Bursaspor'un 80'er bin lira para cezası aldığı kaydedildi. Aynı müsabakada Bursasporlu futbolcu Ferhat Kiraz'ın, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakadan men ve 8 bin 500 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği belirtildi.
 
Kurul, ayrıca Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'a 8 bin lira para cezası verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!