comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini yeni prensini kadroya aldı

04 Şubat 2014, Salı 16:36

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Tokatspor kafilesinde genç bir isme de yer verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynanacak mücadele için belirlenen kadroda büyük sürprizlere imza atarken, altyapıdan yenibir isme de şans verdi.

İtalyan teknik adam, uzun zamandır as takıma çıkmak için şans bekleyen Berk İsmail Ünsal'ı, Tokat'a götüreceği kadroya dahil etti.
Mancini'nin yeni prensi...

2010 yılında kadroya katılan Berk İsmail Ünsal, gösterdiği performans ile A takım göz kırpıyor. A2  Ligi'ne oynadığı futbol,etkili fiziği ve attığı kafa golleriyle damga vuran Berk İsmail Ünsal, sarı-kırmızılıların yeni'pivot' santroforu olabilecek bir yeteneğe sahip...

BU SEZON 15 MAÇTA, 10 GOL!

Berk İsmail Ünsal bu sezon A2 Ligi'nde gösterdiğiperformansla harikalar yaratıyor. Sarı-kırmızılı takımın gösterdiği performansta en büyük paya sahip isimlerden biri olan genç yıldız adayı, 15 maçtarakip filelere 10 gol göndermeyi başardı.

TAM BİR 'PİVOT' FORVET!

1994 doğumlu ve 1.90 cm boyunda olan Berk İsmail Ünsal yaş grubunda milli takımın değişmez isimleri arasına girmiş durumda. 19 yaşındakioyuncu, Ay-yıldızlı forma ile alt yaş kategorilerinde tam 36 maça çıktı. G.Saray'da Atakım ile ilk kez 2011-12 sezonu başında Eyüpspor ile oynanan maçta formayı giyen Berk, bu karşılaşmadakaliteli kumaşını beli etmiş ve 3-0 kazanılan maçı da boş geçmeyerek bir gol atmayı  başarmıştı. Uzun boyunun avantajını çok iyi kullanan golcüoyuncu, A2 Ligi'nde attığı gollerin çoğunu kafayla ağlarla buluşturdu.

400 BİN TL'YEGELDİ!

Berk İsmail Ünsal, 2010-2011 sezonunun devre arasında Gaziosmanpaşaspor'dan 400.000 TL gibi genç bir oyuncu için hatırı sayılır  bonservis bedeliyle transferedilmişti. Golcü oyuncu kendisine verilen değerin boşa gitmeyeceğini attığı goller ile rahatlıkla gösterdi. Berk, gösterdiği performans ile birlitkeMancini'nin de dikkatini çeken isimlerden biri olmayı başardı. Genç oyuncu, idol olarak kendisine Burak Yılmaz'ı aldığını söylemişti.

Kaynak: WebAslan


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!