comScore

Galatasaray Galatasaray

Brezilya basınından FLAŞ G.Saray iddiası!

04 Şubat 2014, Salı 15:26

Uzun bir süre boyunca stoper arayan ve sonunda da Boca Juniors'tan Guillermo Burdisso'yu 6 aylığına kiralayan Galatasaray için Brezilya basınında şok bir haber yer aldı.

Haberde Galatasaray'ın Botafogo'da forma giyen 19 yaşındaki Brezilyalı stoper Doria için bir teklfite bulunduğu fakat teklifin oyuncunun serbest kalma bedeli olan 20 milyon eurodan az olduğu için kabul edilmediği belirtiliyor. 
 
Türkiye'de bir oyuncu için ödenen en yüksek rakam 14 milyon euro. Fenerbahçe 2008 yılında Daniel Guiza için bu ücreti ödemişti. Eğer Galatasaray Doria'yı transfer etse bu rekoru eline geçirecekti. 
 
Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Doria'nın menajeri Jolden Vergette 19 yaşındaki savunmacının kulüp yetkilileriyle konuştuğunu söylerken, “Doria kulüp yönetimiyle konuştu ve en azından sene ortasına kadar takımda kalmaya karar verdi. Ama daha sonrasında neler olacağını bilemeyiz” dedi.
 
Doria ile Botafogo kulübü geçtiğimiz sezonun ortasında, takım Copa Libertadores'e gitmeyi garantilemeden Doria'nın takımdan ayrılamayacağı konusunda sözlü olarak anlaşmaya varmıştı. Brezilyalı oyuncunun Botafogo çeyrek finale çıktığı takdirde takımdan ayrılmasına izin verileceği ifade ediliyor. Yani Doria en azından Ağustos'a kadar Botafogo forması giyecek.
 
Brezilya basınında yer alan haberde Galatasaray'ın Doria'ya olan ilgisinin bitmediği ve yaz ayında tekrar transfer için girişimler olacağı belirtiliyor.
 
Galatasaray'ın adı Ranocchia, Rhodolfo, Astori, Heitinga gibi isimlerle anılmış fakat sonrasında Guillermo Burdisso ile anlaşılmıştı. 

Kaynak: Ajansspor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!