comScore

Galatasaray Galatasaray

Ahmet Çakar: '5 değil 15 kurşun..'

04 Şubat 2014, Salı 01:35

Galatasaray Spor Kulübü ve Bursaspor'un Ahmet Çakar'a dava açacağını bildirmesinin ardından, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar sinirliydi.

Galatasaray Spor Kulübü ve Bursaspor'un Ahmet Çakar'a dava açacağını bildirmesinin ardından, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, G.Saray'ın dava açma girişimiyle ilgili çok sert ifadeler kullandı.
 
Bu davalardan beraat etmeleri durumunda Galatasaray'dan ehsap soracağını ifade eden Çakar, çok sert çıkışlarda bulundu. İşte Çakar'ın o sözlerinden satırbaşları:
 
"Bursa beni mahkemeye vermiş. Vermezlerse hatırım kalır. Ben hala dediğimin arkasındayım. Dün ne dediysem çok kibar davranmışım. Bana oteli anlatın. Siz anlatmazsanız ben anlatacağım. Türk sporunun son kalesi biziz. Bizi, yorumcu arkadaşlardan otel odalarında ricalarda bulunan yöneticiler yıkamaz."
 
"5 değil 15 kurşun yemeye hazırım. 10 sene önce beni güvercin avlamaya çıkan avcılar vurmadı. Spor yorumculuğundan dolayı vuruldum. Beyaz TV'nin hiçbir suçu yok. Bütün suç benim. Beni mahkemeye verin. Beni her açıklamamda mahkemeye verenler inşallah bir gün Çağlayan'daki adliyeye otobüs kaldırırlar."
"Onların arkalarında koskoca 20 milyonluk Galatasaray camiası var. Benim arkamda bir tek Allah var. Ünal bey, geçen sene Futbol Federasyonunda kapalı kapılar ardında neler yaşandı dediğinizde ima olmuyor muydu?”
 
"Bugün Twitter'da ne anam kaldı ne de karım. Ne çocuğum kaldı ne çocuğum. Dışarıda 50 polis bekliyor. Ben bu davadan beraat alırsam bunları burnunuzdan fitil fitil getiririm.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!