comScore

Galatasaray Galatasaray

'Mancini bana git oyna ve..'

03 Şubat 2014, Pazartesi 14:39

Galatasaray, transferi yılan hikayesine dönen Yiğit Gökoğlan'ı Kayseri Erciyesspor'a kiraladı.

FutbolArena Özel - Geçtiğimiz hafta adı Gaziantepspor'la anılan Yiğit Gökoğlan,sezonun ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor forması giyecek.

Yiğit, yeni takımıyla sezon sonuna kadar kiralık olarakanlaşma sağlarken ilk açıklamalarını Futbolarena.com'a yaptı.

HİKMET KARAMAN'LA TEKRAR ÇALIŞMAK BÜYÜKMUTLULUK

Hikmet Karaman ile Manisaspor'da beraber çalışmıştık. Benim odönem yükselmem de Hikmet hocanın büyük payı var. Böyle değerli bir hocaylatekrar çalışacağım için açıkçası çok mutluyum. Hikmet hocamın bana olan güveniniboşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım.

MANCİNİ'NİN HAKKINI ÖDEYEMEM!

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin ne kadar büyük bir hocaolduğunu onu tanıyınca daha iyi anladım. A2 takımla çalışmalarımı bırakmamısöyleyip beni Antalya kampına dahil etti. Bana tekrar güven duyması benionurlandırdı. Haliyle özgüvenimi de arttırdı. Onun da hakkını asla unutamam.Bana çok iyi davrandı.

MANCİNİ BANA GİT OYNA HAZIR GEL DEDİ!

Roberto Mancini ile konuştuk. Sezon başı bazı tekliflerolduğunu ancak kiralama bedelimin yüksek olması nedeniyle transferimingerçekleşmediğini söyledim. O da bana ‘'Sen istersen ikinci yarı başka birtakıma kiralık olarak git. Ben yeteneklerine inanıyorum. Bir takımda oyna ve maçeksiğini kapat. Buraya hazır olarak gelirsen forma savaşı için rekabetegirebilecek bir kapasiten var'' dedi. Ben de onu dinleyerek KayseriErciyesspor'un teklifini kabul ettim.

GALATASARAY'A FARKLI DÖNECEĞİM

Galatasaray ve taraftarları çok seviyorum. Bazen şansızlıklaryaşıyorsunuz ve bazı işler ters gidiyor. Ama Kayseri Erciyesspor formasıyla çokiyi bir performans sergileyerek Galatasaray'a daha farklı döneceğim. Bu konudakendime güvenim tam. 

Haber: Ertan Süzgün


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!