comScore

Galatasaray Galatasaray

Ranocchia transferi neden olmadı! Gerçekler...

02 Şubat 2014, Pazar 23:35

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği fakat başarılı olamadığı Andrea Ranocchia'nın menajeri Petralito, transferin neden gerçekleşmediğini anlattı.

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği fakat başarılı olamadığı Andrea Ranocchia'nın menajeri Petralito, transferin neden gerçekleşmediğini TRT Stadyum'a anlattı. 

Inter'in oyuncusunu satmak Galatasaray'ın ise kiralamak istediği için anlaşmanın sağlanamadığını ifade eden menajer, "İnter onu satmak için bir fiyat belirledi ama kiralamak için değil. Anlaşma sağlanması mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon için de kapıların kapanmadığını ifade eden Petralito, Andrea Ranocchio'yu Galatasaray'dan başka bir kulübün istemediğini de söyleyerek, "Ronacchio'yu sadece Türkler istiyor. Galatasaray ile Ranocchia arasındaki görüşmeler şu anda bitti. Galatasaray kiralamak istedi. Bu sezon için bitti. Gelecek sezon olabilir" dedi ve sözlerini noktaladı.

Galatasaray, Andrea Ranocchia transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından Boca Juniors takımından Guillermo Burdisso'yu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!