comScore

Galatasaray Galatasaray

Cimbom Arsenal'li oyuncunun peşinde!

12 Ocak 2014, Pazar 09:59

Galatasaray ve Arsenalli yıldız oyuncu Sagna flörtü artık somutlaşıyor...

İngiliz medyasında çıkan haberlerde Arsene Wenger'in takımda tutmak istediği Sagna için Galatasaray'ın 4 yıllık bir teklif yaptığı belirtildi. Yine İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Arsene Wenger'in bırakmak istemediği Sagna için Arsenal'in 1 yıllık sözleşme teklif ettiği sonrasında bu teklifi 2 yıla çıkardığı ancak oyuncunun sözleşme süresi yüzünden bu teklife yanaşmadığı aktarıldı.
 
Galatasaray'ın teklifi cazip
 
İngiliz medyasına göre Galatasaray'ın yaptığı teklif hem maddi yönden hem de sözleşme süresi olarak Sagna'nın sezon sonunda Arsenal'den ayrılmasına sebep olabilir. 1 yıl için Galatasaray'ın yaklaşık 4 milyon Euro önerdiği yıldız futbolcunun Drogba ve Eboue gibi tanıdığı isimlerin Galatasaray'da oynaması ve Türkiye'deki kazancı sebebiyle Galatasaray'a imza atabileceği yorumları yapılıyor.

Arsenal\'i reddetti! Galatasaray\'a imza atabilir - Futbol - Süper Lig
Fenerbahçe'de istiyor
 
İngiltere'nin Daily Cannon spor sitesinde yer alan haberde ise müthiş bir iddia ortaya atıldı. Sagna'nın Arsenal'in sözleşme teklifini reddettiği ve Galatasaray'a imza atabileceği belirtilen haberde Fenerbahçe'nin de oyuncunun peşinde olduğu aktarıldı.

Kaynak: Eurosport

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!