comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini gençleri beğendi!

12 Ocak 2014, Pazar 09:35

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da genç futbolcular İbrahim Coşkun ve Emre Can, Roberto Mancini'nin gözüne girmeyi başardı.

Galatasaray'ın, Ajax'ı önceki akşam 2-1mağlup ettiği Turkish Airlines Cup maçında 45'er dakika görev alan genç futbolcular İbrahim Coşkun ve Emre Can başarılı performanslarıyla Teknik Direktör Roberto Mancini'nin gözüne girdi.

İtalyan teknik adamın savunmada görev yapan 19 yaşındakistoper Emre Can ile orta sahada oynayan ve Ajax'a karşı galibiyet golünü atan İbrahim Coşkun'u bundan sonra A takım kadrosuna alacağı belirlendi.

Mancini'nin, tecrübe kazanmaları için genç futbolcuları profesyonel takım kadrosuna dahil etme kararı aldığıvurgulandı.

Stoper Emre Can'la kısa süre içinde profesyonel sözleşme yapılacağı bildirildi. Auxerre'den sezon başında amatör futbolcu olarak gelen orta saha oyuncusu İbrahim Coşkun'un lisansı ise önümüzdeki sezon çıkarılacak.

'Beklentiler yüksek'

İbrahim Coşkun'un menajeri Cengizhan Hınçal,sarı-kırmızılı kulübe amatör olarak transfer edilen genç futbolcunun mevzuat gereği 1 yıldan önce profesyonel lisansının çıkarılamadığını söyledi.Hınçal, “Galatasaray Kulübü ve Mancini'nin, İbrahim'e bakışı farklı. Beklentisi yüksek olan futbolcu. Galatasaray'a ve Türk Milli Takımı'na uzun yıllar hizmet edecek kapasiteye sahip”dedi.

İbrahim Coşkun, Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Türkiye'nin yaptığı 5 maçta da forma giyerken, Bosna Hersek ve Fas filelerini birer kez havalandırmıştı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!