comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak hocasını göklere çıkardı!

12 Ocak 2014, Pazar 01:35

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, Kanaltürk'teki "Muhabbet Olsun" programına konuk oldu.

Galatasaray'ın golcüsü BurakYılmaz, Kanaltürk'teki "Muhabbet Olsun" programına konuk oldu. Teknik direktörü Roberto Mancini'yi göklere çıkaran milli futbolcu, gol krallığından ziyade şampiyonluğu istediğini ifade etti. İşte yıldız ismin sözlerinden satırbaşları:

"CAMİAYA LAYIK OLMAK İSTİYORUM"

"Çok gittiğim yerler var. Sabha kahvaltım sabit bir yerde. Sitem ediyorlar, abi nasıl atamadın diye. Hem beni eleştirmek hemde kırmamak istiyorlar. Ben her zaman Galatasaray camiasına layık olmak istiyorum. Benburalara dişim ve tırnağımla geldim. İnşallah başarımı devam ettirmek istiyorum."

"MANCİNİ'NİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ..."

"Mancini her şeyden önce çok klas ve özel bir insan.Hayatında bir çok şeyi kazanmasına rağmen başarıya hala aç. Bize de o başarıyı yaşatmak için elinden geleni yapan biri. Hiç bir zaman başarıyla yetinmeyen ve bize tüm eksikleri tek tek söyleyen bir hoca. Kendi egosu sıfır olmasına rağmen takım üzerine bunu yüzde 100 yansıtan, takıma yapılanyanlışın affedilmez olduğunu hissettiren biri. En büyük özelliği bu."

BURAK'A HEDİYE VERİLİNCE...

"Twitter'da daha çok takipçim olabilirdi. Eski hesabımda da bu kadar kişi vardı ama kapattım. İki senedir gol kralı oldum herhangi bir ödül almadım. Böyle küçük ve anlamlı ödüller beni çok mutlu ediyor. Emeğinin karşılığını almış olarak hissediyorsun."

"GOL KRALLIĞI DEĞİL, ŞAMPİYONLUK"

"Gol kralı olmak önemli değil, şampiyonluk yaşamak daha önemli. O içimde kalmıştı. Geçen sene 2'sini de yaşadım ve mutlu oldum. Şampiyon olmanın yeri hiçbir şey de yok. O duyguyu hiçbir heyde yaşamadım. Bu sene de gol krallığından ziyade şampiyonluğu istiyorum. Gol kralı olursa da ayrı bir mutluluk olur."

"FARKI KAPATIRIZ"

"Şu anda puan olarak geride olabiliriz ama bu farklı kapatacak gücümüz, kalitemiz ve taraftarımız var. Onların yapamayacağıbir şey yok. Bunu Juventus maçında gösterdiler. Kar yağdı tatil oldu. Baktım statta daha fazla seyircivar. O anda maçı alacağız dedim."

"OFSAYTLARA ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

"Ofsaytlere çok üzülüyorum. O adrenalinde bazen algılayamıyorsun. O yüzden çok ofsayte düşüyorum.Bazen ne yaptığının farkında olamıyorsun. Chelsea'ye de gol atmayı çok istiyorum."
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!