comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den istifa açıklaması!

11 Ocak 2014, Cumartesi 17:13

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, transfer çalışmaları, hedefler ve Ajaz maçında parlayan 2 genç oyuncu ile ilgili konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ajax ile oynadıkları hazırlık mücadelesi ile ilgili konuştu ve transfer çalışmaları ile ilgili de açıklama yaptı.
 
"EMRE CAN ŞANS BULACAK"
 
Ajax maçında taraftarlarla tanışan iki genç oyuncu ile ilgili konuşan İtalyan hoca, "İbrahim'in gol sevincini başkaları ile birlikte paylaşması güzeldi. Kendilerini geliştirmesi için çok çalışmaları gerek. İbrahim kural gerekçesiyle maalesef sezon sonuna kadar oynayamıyor. Emre Can sezon içinde şans bulacak." ifadelerini kullandı.
 
"IZET BİZİM İÇİN İYİ OLACAK"
 
Yeni transfer Izet Hajrovic'i değerlendiren Mancini, "Hajrovic'te önemli olan yeni arkadaşlarına alışması. 3 gün bunun için kısa süre. İzet'in bizim için iyi olacağını düşünüyorum. " dedi.
 
"OCAK'TA İYİ OYUNCULAR BULMAK ZOR"
 
Ocak ayındaki transfer çalışmaları ile ilgili yorum yapan antrenör, "Ocak'ta iyi oyuncular bulmak zor. Ama ben eminim iyi oyuncular bulacağız." diye konuştu.
 
TAKIMDAN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOR MU?
 
Takımdan ayrılacağı dedikoduları ile ilgili konuşan teknik adam, ayrılmayı düşünmediğini ifade etti ve yine de açık kapı bıraktı. Mancini, "Ben buradayım ve mutluyum. Ama evet, futbolda her şey olabilir. Hiçbir şey olmaz diyemezsiniz. Ama tekrarlıyorum buradayım ve mutluyum" sözlerini kullandı.
 
"F.BAHÇE MAÇINA KADAR ÜST ÜSTE KAZANMALIYIZ"
 
Sezonun geri kalanında iyi performans vermeleri gerektiğini vurgulayan Mancini, "Chelsea ile zor maçlar oynayacağız. İyi çalışmamız, kamp dönemini iyi geçirmemiz gerekiyor. Her şey bize bağlı. F.Bahçe maçına kadar üst üste kazanmalıyız. İyi oyuncular kazanmak istediği zaman kazanırlar" şeklinde sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!