comScore

Galatasaray Galatasaray

Haluk Ulusoy, Galasaray'ın yeni Divan üyesi

11 Ocak 2014, Cumartesi 16:35

Divan kurulu üyeliğine hak kazanan 144 yeni isme beratları verildi. TFF eski başkanlarından Haluk Ulusoy, divan kurulu üyesi oldu

Galatasaray Kulübü'nde Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı yapıldı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ınyanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ocaklı, Mehmet Cibara ve Ebru Köksal da hazır bulundu.

Toplantı, İrfan Aktar'ın divan kurulunun kuruluşu, işlevi ve çalışma esasları hakkındaki bilgi konuşmasıyla başlarken, kulüp üyeliğinde 25 yılkıdemini doldurarak divan kurulu üyeliğine hak kazanan 144 yeni isme beratları düzenlenen merasimle takdim edildi.

Berat teslimi töreninde yeniüyelere mazbatalarını veren ilk isim, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Ali Tanrıyar oldu. Tanrıyar'ın ardından Ünal Aysal da berat takdimi yaptı.

Kulübün yeni divan kurulu üyeleri arasında, eski Türkiye Futbol Federasyonu başkanlarından Haluk Ulusoy da yer aldı. Haluk Ulusoy'un beratı, oğlu Saffet Ulusoy'a teslimedildi.

Yeni katılan isimlerle birlikte Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesayısının 1864'e ulaştığı ve bu rakamın toplam kulüp üye sayısının yüzde 20'sine tekabül ettiği aktarıldı.

BAŞARILILARA BERAT VERİLDİ

Toplantıda, 2013 yılı içindedüzenlenen uluslararası organizasyonlarda ve Türkiye şampiyonalarında derece elde etmiş olan sporcu, antrenör ve yöneticilere de divan başarıberatları verildi.

Branşlarına göre isimleri okunarak çağrılan sporcu, teknik adam ve idareciler, başarı beratlarını aldıktan sonra toplu haldefotoğraf çektirdiler.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!