comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatarasaray genç İtalyan'ın peşine düştü!

11 Ocak 2014, Cumartesi 11:36

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için flaş bir iddia daha kulislerde konuşulmaya başlandı.

Ocak ayında yaptığı hamleler ile sadece ara transfer dönemini değil sezonu sonu transfer dönemini de hedefleyen ve genel anlamda transfer politikasını genç oyuncular üzerine kuran Galatasaray'ın Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda Manolo Gabbiadini'nin şartlarını araştırmaya başladı. 

Sampdoria'nın 22 yaşındaki forvet oyuncusu Manolo Gabbiadini'yi uzun bir süredir takip eden Mancini, sarı-kırmızılı yönetime verdiği listede İtalyan futbolcunun gelecekte takıma büyük katkılar sağlayabileceğini ve İtalya'nın gelecek vaad eden golcülerinden biri olduğunu aktardı.

Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan Galatasaray, öncelikli menajerler aracılığıyla Gabbiadini'nin durumunu soruşturmayabaşladı.

Bu haberlerin ardından Manolo Gabbiadini'nin menajeri Silvio Pagliari, İtalyan basınına konuyla ilgili açıklama yaptı. Silvio Pagliariyaptığı açıklamada, "Gabbiadini'nin Roberto Mancini'yi sevdiğini biliyorum ama Sampdoria ona çok inanıyor ve ara transfer döneminde kesinlikle satmak istemiyor" ifadelerini kullandı.

İtalyan basını Sampdoria'nın efsane isimlerinden birisi olan ve 15 yıl Sampdoria forması giyen Roberto Mancini'nin butransferde belirli olabileceğini de belirtti.

Sezon başında Juventus'tan Sampdoria'ya 5,5 milyon euroya transfer olan 22 yaşındaki Manolo Gabbiadini, Sampdoria formasıyla çıktığı 17 maçta 6 gol kaydetti.

Kaynak: sporx
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!