comScore

Galatasaray Galatasaray

Telles için kafalar karıştı! Yeni bir açıklama..

11 Ocak 2014, Cumartesi 11:36

Alex Telles'in kulübü Gremio kulübünün sportif direktörü Rui Costa son durum ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'ın en büyük transfer hedeflerindenAlex Telles'in menajerinin yaptığı pozitif yorumlar sonrasında, Gremio Sportif Direktörü Rui Costa'dan Galatasaray taraftarının üzecek açıklamalar geldi.

Menajer Otto'nun G.Saray'ın istenen teminat mektubunun gönderdiği sözlerinin aksine, Rui Costa bir gelişme olmadığını söyledi ve, "Galatasaray ile aramızdaki görüşmelerde bir değişme yok. Görüşmeleri durdurmamanifestomuzdan sonra, kulüp daha pozitif bir adım atmadı" ifadelerini kullandı.
Telles'in takımda kalabileceğinin de sinyallerini veren yönetici, "Bizim için Alex Telles'in takımda yeri var. Onlar görüşmelerde bir adım atsa bile, biz teklifin kulübün menfaatleridoğrultusunda olup olmadığı konusunda konuşacağız. Eğer bu konuşmamızdan olumlu bir sonuç çıkmazsa da, oyuncumuz 2013 yılında da muhteşem birsezon geçirmek için burada olacaktır" diye konuştu.

Galatasarayile Gremio arasındaki görüşmeler bir süre önce tıkanmış ve başkan Ünal Aysal da transferle ilgili çalışmalarının olumlu yönde ilerlemediğini belirmişti.

Kaynak: sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!