comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamzaoğlu: 'Galatasaray'ı çalıştırmak isterim.'

11 Ocak 2014, Cumartesi 10:44

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, zamanı gelince Galatasaray'ı çalıştırmak istediğini söyledi.

Akhisar Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Galatasaray'a doyamadım. İkinci kaptanken ayrılmakzorunda kaldım. Son gün 5'e 5 kala İstanbulspor'a imza attım” dedi. O dönem hakkında tarikat söylentileri çıktığına dikkat çeken Hamzaoğlu, “Allah ilearama kimseyi koyma düşüncesinde değilim” dedi.

G.Saray'dan gönderilmesinin asıl nedenini asla öğrenemediğini belirten Hamza Hamzaoğlu içini Hürriyet'e döktü...

- Benim futbol oynadığım dönem başkan Alp Yalman, futbol şubesinde ise Adnan Polat ile Adnan Sezgin vardı. Diğer arkadaşlarım ile birebir görüşüp kontrat yaparlarken, bizi 4 arkadaş ligin sonhaftası çağırdılar, ‘Size bu parayı veriyoruz. Buna atın imzayı' dediler. O pozisyonda biri olarak böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değildi.

G.Saray'da kalmak için direndim… Souness'ın ısrarlarına rağmen beni takımda tutmadılar ve son gün İstanbulspor'a imza attım.

"BİR GÜN G.SARAY'I ÇALIŞTIRMAK İSTERİM"

-Bir gün G.Saray'ı çalıştırmak isterim. Sonuçta, herkes beni G.Saraylı Hamza olarak tanıyor. Şimdi Akhisarspor için her şeyi yapıyorum ama inşallah temennim uzun yıllar bu böyle devam eder. Eğer görevverilirse G.Saray'da çalışmak beni mutlu eder. Ama ben hiçbir zaman ileriki yıllardaki hedeflerime odaklanarak iş yapmam.

- Futbolcununyabancısı, yerlisi diye Myrım yapmam. Yaşlısı, genci diye de yapmam. İyi futbolcu yada kötü oyuncu vardır. Çünkü futbol evrensel bir oyun. Dolayısıile bunlara sınırlama getirmek aslında çok doğru gelmiyor bana… Ama maalesef yabancı oyunculara bu ülkeden giden paraları hesap etsek, o zaman oturupbir kez daha
düşünürüz.

Asıl sorunu, yabancı sınırı kalkmı istediğimiz kadar yabancı alma hakkına sahip iken biz ihtiyacımız kadarınıalabiliyorsak, biz o zaman bu sorunu çözmüşüz demektir.
‘8-0 normal sonuç'

Ankaragücü'ne karşı 8-0'lık sonuçla alınan şampiyonluk çokkonuşuldu. O maçı düşünüyorum kafamda biz aslında o gün çok iyi goller attık. O, 8-0'a şikediyenler, kendileri aynı takımı 6-0 falan yendi o sene… Yani, şimdi 6 gol atılabiliyorsa, 8'de atılabilir. Bir de ligin son haftası iken, bizşampiyonluğa oynarken öbür takım her şeyini bitirmiş. Tatile çıkmanın hesaplarını almış, herkes uçak biletini ayarlamış bir dönemde idi. Bence normalalınmış bir sonuçtu. Ama bilemiyorum, varsa da bir şey herkesin günahı kendi boynuna.

"FENERBAHÇE'Yİ DE YENECEĞİZ"

- Akhisar'ın başında özellikle Fenerbahçe'ye karşızorlandık. Tabii ki orada şanssız bir kırmızı kart ve penaltı olayımız direnci kırdı. Ama Fenerbahçe'ye karşı 2. maçı bekliyoruz. Çünkü 2 sezondur, büyük kulüp olarak yenemediğimiz tek takım Fenerbahçe… İnşallah, onu da yeneceğimiz günü iple çekiyoruz.

- En beğendiğım yabancı oyuncu Dirk Kuyt.

Hamzaoğlu, “Fatih Hocam Milli Takım için beni arayınca inanılmaz duygulandım. Ona büyük saygı duyuyorum” dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!